Konyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Torreira ve Yunus geçen maç iyi görünmedi. Forma adaleti konusunda çok tutarlı gidiyor Okan Buruk. Dubois zaten bizim as oyuncumuz.

Bence rakibi şaşırtmak için yapıyor. Onlar da anlayamıyorlar, kafaları karışıyor. İkinci yarı normale dönecektir. Mertens hariç tabi.

Zaniolo'nun maçı çözüp adından söz ettireceği 1 maç daha olarak yorumladım.

BAY en cok elestiren benim ama Yunus'a tercih ederim. En azindan eli belinde dolasmayacak

Barış sevdiğim ve başarılı olmasını istediğim bir futbolcumuz. Ancak Mertens'in yokluğu nedeniyle oyun aklı düşmüş takımda pek doğru bulmadığım bir tercih...

Berkan' ın bu maçta oynamasını isteyenlerdendim...

Barış yerine Torreira olsa ve orta sahayı üçleseydik; ön bölgede Kerem sol, Rashica sağ, İcardi S oynasa daha iyi olurdu diye düşünüyorum...Hayırlısı bakalım...

icardi keremın bi pasını gol yapar ise mac acılır

bakalım icardi efendi gününde mi

kerem o pası elbet atar

tutar tutmaz ama oturulup düşünülmüş bir plan dahilinde kadro yapılmış ezbere kaçılmamış diye algıladım
Konya son maçlarda defans arasına toplarda çok sıkıntı yaşıyor sanırım. O yüzden bol bol defans arasına, arkasına uzun ve kısa pas deneyeceğiz gibi.

hem pres için hem de konya bu hocayla çok adamla hücum ediyor, kontralar için ve pres için doğru adamlar gibi duruyor

Geri
Üst Alt