Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.569
- 2.217
- 1.983
Maç başlayınca anlayacağız maça ne kadar hazır olduğumuzu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kımMağripli yedekte bile yok, ne olmuş yine? Kontenjana mı takıldı yoksa sakat mı?
azıcık takımı takip et hırb! cezalıMağripli yedekte bile yok, ne olmuş yine? Kontenjana mı takıldı yoksa sakat mı?
statik durursan berabere bile kalamıyosun işteBerkan yanlış tercih umarım beraberlige oynamak gibi bir aptallık yapmayız. Bu maç kosacak adama ihtiyacımız olduğunu düşündüren nedir ki anlamadım bu tercihi
icardiye atıyor gibi yapıp barışa pas atarsa fileleri havalandırırızİlk yarı felaket kısır geçecek. Kerem kendini yırtacak hırs yapıp, top kaybına sebep olacak. Icardi de mücadele etmezse gol sesi çıkmaz ilk yarı (totemdir)
Berkan yanlış tercih umarım beraberlige oynamak gibi bir aptallık yapmayız. Bu maç kosacak adama ihtiyacımız olduğunu düşündüren nedir ki anlamadım bu tercihi
Konya'dan beraberliği Berkan koşuyor diye alacaksak ohoo onu bile alamayiz oyunun hakimi olacağımız bir maçta yanındaki adama zor pas atan bir orta saha ile oynamak bilmiyorum yani çok uygun bir kelime bulamıyorum ama harbiden fazlastatik durursan berabere bile kalamıyosun işte
en çok bu maç koşmaya mücadeleye ihtiyacımız var sahada gezinen oyuncu bizi bitirir icardi bile olsaKonya'dan beraberliği Berkan koşuyor diye alacaksak ohoo onu bile alamayiz oyunun hakimi olacağımız bir maçta yanındaki adama zor pas atan bir orta saha ile oynamak bilmiyorum yani çok uygun bir kelime bulamıyorum ama harbiden fazla
Sari kart cezalısiMağripli yedekte bile yok, ne olmuş yine? Kontenjana mı takıldı yoksa sakat mı?
Konya'dan beraberliği Berkan koşuyor diye alacaksak ohoo onu bile alamayiz oyunun hakimi olacağımız bir maçta yanındaki adama zor pas atan bir orta saha ile oynamak bilmiyorum yani çok uygun bir kelime bulamıyorum ama harbiden fazla
İcardi en son ne zaman koştu kendi bile hatırlamıyordur ki bu mantıkla neyse yaen çok bu maç koşmaya mücadeleye ihtiyacımız var sahada gezinen oyuncu bizi bitirir icardi bile olsa
cezalı