Konyaspor Maçı İlk 11’imiz Belli Oldu

Berkan yanlış tercih umarım beraberlige oynamak gibi bir aptallık yapmayız. Bu maç kosacak adama ihtiyacımız olduğunu düşündüren nedir ki anlamadım bu tercihi

Berkan yanlış tercih umarım beraberlige oynamak gibi bir aptallık yapmayız. Bu maç kosacak adama ihtiyacımız olduğunu düşündüren nedir ki anlamadım bu tercihi
statik durursan berabere bile kalamıyosun işte

İlk yarı felaket kısır geçecek. Kerem kendini yırtacak hırs yapıp, top kaybına sebep olacak. Icardi de mücadele etmezse gol sesi çıkmaz ilk yarı (totemdir)
icardiye atıyor gibi yapıp barışa pas atarsa fileleri havalandırırız

icardi bol bol boşa kossun kerem onun yerıne baskasına atsın

zira icardi daga tasa vurabilir

Kerem A. Veya Mertens hangisi etkisiz kalırsa net şekilde devre arası Zaha değişikliği yapılmalı.

statik durursan berabere bile kalamıyosun işte
Konya'dan beraberliği Berkan koşuyor diye alacaksak ohoo onu bile alamayiz oyunun hakimi olacağımız bir maçta yanındaki adama zor pas atan bir orta saha ile oynamak bilmiyorum yani çok uygun bir kelime bulamıyorum ama harbiden fazla

Konya'dan beraberliği Berkan koşuyor diye alacaksak ohoo onu bile alamayiz oyunun hakimi olacağımız bir maçta yanındaki adama zor pas atan bir orta saha ile oynamak bilmiyorum yani çok uygun bir kelime bulamıyorum ama harbiden fazla
en çok bu maç koşmaya mücadeleye ihtiyacımız var sahada gezinen oyuncu bizi bitirir icardi bile olsa

1) Berkan pas atamıyor diye bir şey yok.
2) Kerem Demirbay’dan 1 aydır bir tane düzgün bi ara pası vs görmedik.

Geri
Üst Alt