GSC Haber Konyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

3-5-2 oynatmamasının sebebi ne? Tek forvetle olmuyor işte anasını satayım. Olmuyor. İnşallah yanılırım.

yine birilerini kesmeye yüreği yetmediği için alakasız saçma sapan bir kadro kurulmuş.kenarda galatasaray hocası olması lazım.

Okan Hoca en sonunda Orhan Uluca'ya kulak vermiş, bravo hocam (07:35 ten itibaren).

Bize acil td lazım şalai hangi maçta ne verdi de 11 e koydun hemde koyduğun yere bak adam kendi mevkisinde oynayamıyor birde burda oynayamasın dedi heralde

3-5-2 oynatmamasının sebebi ne? Tek forvetle olmuyor işte anasını satayım. Olmuyor. İnşallah yanılırım.
bence korkuyor

yavaş kalırız gol yeriz - defansada yüklenilir - musleraya yüklenilir - bana yüklenilir gibi

ben savunmada 4lü hücumda kırma 3l üye devam edip öbek öbek boşluklarımı bırakayım kurtarırrız diyor bence...başka mantığa oturtamıyorum.

çıkması gereken 11;

osimhen-barış
yunus
sallai-berkan-torreira-jelert
jacobs-apo-sanchez
günay​

Muslera'yı taraftarın önüne atmak şu dönemde doğru değil. Ayrıca Muslera formsuz ve takım içinde hocaya duyulan güveni zedeler bu durum. Ben Günay'ın yerinde olsam ne düşünürdüm acaba. Hoca götüyle inatlaşıyor. Bakalım hayırlısı...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 sene şampiyon olup 3.senesinde de 8 puan önde olan adam kadro seçiminden oynattığı oyuna,oyuncu değişikliğinden yaptırdığı transfere kadar kimseye güven veremedi

İnanılmaz bir durum bu

Sallai 14. dakikada sarı kart görecek

ligdeki 18 maçta maç başı ortalama 81 dakika forma giyen kutucu okan'ın takıma alışma bahanesi sebebiyle 5 hafta sonra falan ilk 11'e girecek herhalde

Geri
Üst Alt