GSC Haber Konyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

bence korkuyor

yavaş kalırız gol yeriz - defansada yüklenilir - musleraya yüklenilir - bana yüklenilir gibi

ben savunmada 4lü hücumda kırma 3l üye devam edip öbek öbek boşluklarımı bırakayım kurtarırrız diyor bence...başka mantığa oturtamıyorum.
Ustam çok gol yiyoruz. Aynı oyuncular ve aynı diziliş ile devam ediyoruz. Amaç ne tam olarak çözemedim ben.

şu maç takım karışmasın, taraftarla bağ kopmasın diye muslera'yı oynatmak zorunda hissediyor hoca. tercihine bir şey diyemem ama toparlanma emaresi göstermezse sonraki maç kesmeli.

yaw jelert oynasa bu sineği niye oynatıyor diyeceksiniz,, jakobsu sol stoper yapsa bu maçta mı denenir diyeceksiniz, demirbay/ berkan oynasa kaan manchester maçını söyleyeceksiniz.....

hocanın hataları eleştirilir ok ama 25 küsür maçtır namağlup takımın hocasına kulp bulmak için saçma sapan yorumlar var, kadro derinliği ortada..

3 şampiyonluğu olan herifte futboldan en az bizim kadar anlıyodur sanırım

Kaan ve Muslera ne kadar kötü olursa oldun ilk 11 leri Garanti. Bunlarin yaptigi hatanin yarisini yapmayan nelsson bir daha ilk 11 yüzü göremedi. Demek ki forma adaleti böyle birsey mis

ligdeki 18 maçta maç başı ortalama 81 dakika forma giyen kutucu okan'ın takıma alışma bahanesi sebebiyle 5 hafta sonra falan ilk 11'e girecek herhalde

Ya daha dün gelmiş, takımla sadece 1 gün antrenman yapmış adam 11 başlamıyor diye de eleştirmeyin ya...

Hocaya göre orta saha ihtiyacımız yok, peki olabilir.

Tek sakatlık yaşandı bu mevkide.

2 farklı oyuncu vardı gidebileceği gitti ikisini de değiştirdi sürekli, şimdi zorundaliktan sağ bek oynattığı daha önce nerdeyse hiç ortada oynatmadigi adamı koyuyor diyelim ki bu da tutmadı ve Sara dönmüyor veya iki hafta sonra tekrar sakatlandı planı var mı sizce?

Okan hoca elindeki malzemeye göre bence en iyi kadroyu kurmuş,ben gelecek bir maç sadece Kaan,sara orta sahasını denemesini çok istiyorum..

Sallai sağ bek ise görmek için iyi olur. Sadece inşallah gereksiz fauller için uyarılmıştır

Kutucu oyuna dahil olsa sizce nerde oynar?

Bir de sahaya nasıl dizildigimizi görmek istiyorum, kâğıda yerleştiği gibi değildir belki.

Hayret valla Kutucu'yu yedeklere almış. Ben en az 3 hafra sonra alır diye düşünmüştüm.

ifb maçında ndao yerine melih bostan'ı oyuna alan recep uçar ndao'yu 11 koymuş he

Bakalım herkesin çok istediği orta sahada Kaan nasıl oynayacak.

Geri
Üst Alt