Konyaspor Maçı İlk 11'imiz

Pek bir beklentim yok. Bu orta saha hattıyla hücum gücümüz çok kısıtlı. Bruma ve Yasin'i ilk 11'de görürüz diye tahmin ediyordum ama ezbere bir kadro olmuş. Emre ortada etkiliyken kenara çekmek onunda etkinliğini azaltabilir. Bariz eyyam izleri taşıyor kadro. Hayırlısı olsun.

Selcuk Melo Emre
Sneijder
Burak Umut

oppa 4312 style :D

bari...

Bruma Selcuk Emre Sneijder
Burak Umut

yapsaydi...​

Açıkcası doğrusu Melo'yu kesip Emre'yi orada Emre yerine de Bruma'yı oynatmak olurdu ama deplasman için riskliydi çift forvette ısrar ediyor hoca o kendi tercihi bence Burak yerine Yasin veya Olcan ile 4-2-3-1 rahat oynar bu takım.. Ha en azından diretiyor, kadro dizilişi belli taktiği belli, kadrosu neredeyse belli gibi.. Prandelli döneminde bir maç bakıyorsun adam sahada bir bakıyorsun tribünde yedek de bile değil ya da bir bakıyorsun melo stoper de Sneijder ön libero da en azından bu dönemi aştık..

Bence güzel kadro iş yapacağını da düşünüyorum...

Çift forvetinize tukureyim ya. Hamza Terimoglu hocaya olan inancım azalacak bu gidişle.

Tellesin bu haftaki performansı önümüzde ki maçlarda ki durumunu belirleyecek.

biz bu Pandev'i niye aldık ?

sakat mı bu adam neden hiç bir maçta 18'e bile giremiyor ?

Tek forvet sola balta sağ açığa bruma yı yerleştirmek daha iyi gibi deplasman için .. Hayırlısı bakalım ite köpeğe sakız olmayalım da 1-0 olsun biizm olsun

İyi kadro. En azından prandelli gibi saçmalık yok ve iyi oynayan oyunculara hakkını vermiş. Brumayıda sonradan oyuna sürecek.

abi benim anlamadığım bu burak denilen adam neden kesilmiyor bu takımdan akıl alır gibi değil ya

Bruma büyük ihtimalle Melo ile değişecek.Emre oraya kayacak.Bruma da kanata geçecek
Fakat ben Melo'yu ne olursa olsun çıkaracağını düşünmuyorum o yüzden Telles-Balta değişecek gibi maç içinde.

Chedjou yerine bruma olsa daha iyi olurdu.

Ama yine de iyi bir ilk 11. bu maci alacaz.

gayet iyi kadro. hamza hoca geldiğinden beri çift forvet oynatıyor ve gayet de göze hoş gelen futbol oynuyoruz. ondan dolayı bu maçta ben tek forvet çıkmıyoruz diye eleştirmek saçma

Geri
Üst Alt