Konyaspor Maçı İlk 11'imiz

jelert sakat geldi diye düşünüyorum. yoksa bu kıtlıkta illa denerdi. yavaş yavaş oynatacak o yüzden

Dubois dene

Ziyech kesilsin diyoruz da sol beke barisi atıp ziyechi oynatsak ddaha iyi olmaz mıydı ?

dübüadan iyi ama hücumdaki en dinamik adamı geriye atmak da mantıklı gelmiyor bana

Dubois sol bekte sağ beke nazaran daha iyi ama keşke Jelert olsaymış sağ bekte. Kaan ve Dubois bekleri oldukça hantal umarım sıkıntı çıkarmaz bu durum.

Jelerti bunlar sağlik kontrolünden geçirmeden almişlar herhalde.Ne sakatliği var acaba.

Sakatlıktan çıktı diye oynatmıyor ya da beğenmiyor çok gaza geldi aldırdı
Beğenmiyorsa defolup gitsin aldırıyor aldırıyor beğenmiyor paşaya gel ya beğenecek biri illa bulunur kendini bulunmaz hint kumaşımı sanıyor? 10 milyona aldırdıgını hiç söylemiyorum bile daha.

hiç hasta gibi durmuyor. bu sıcakta ne üsye si ayrıca
GVCN7IDWEAAfpvC
Yedin mi yav harbi bunu.

Sakatliktan cikti sozu bos laf (sana demiyorum), bir haftadir takimla beraber calisiyor daha ne sakatligi olacak? 9 milyon verdigimiz adam oynamayacaksa niye alindi acaba?
Bende bilmiyorum açıkçası sol bekte ilk maçına çıksın istememiş olabilir sadece diyebilirim.

Dubois batırırsa alırım beklenti düşürüp en kötü diyerek.

Başka bir açıklama gelmiyor aklıma

buraya da atalım da anlamı olsun.

Bu sefer harbiden bok gibi kadro totem falan değil.

Hoca jelerti hazirlamadan oynatmayacak bence haklimi haklida sirf su taraftar profilimiz ve muhasebeciler yuzunden

hazir olmadan oynasa biraz kotu mac cikarsa 11 milyona bunumu aldiniz diye baslayacaklar bugun sara normal oynasa alin size 18 milyonluk kazik diyecek bir suru adam var o yuzden hazir olmadan oynamasin dogrusu bu

Adamı uçakla kampa götürdüler 1 günlük için. Gece vakti fotoğrafta kendini paylaştırdı başkan olacak adam bakın sağ bek aldık diye. Şovunu yaptı.

O zamandan beri durumu hakkında net bilgi yok. Sakat mı, beğenilmedi mi ne durumda bilmiyoruz. Bakıyorsun antrenmanlarda var.

Ben ilk 11’i beğendim.
Bence Jelert’in kendi sahamizdaki bir maçta ilk 11’e monte edilmesi daha iyi.
Temposuz Dubois’ya defans yapmasını bilmeyen Kohn’den daha çok guveniyorum.
Ziyech ilk 11 oynayacak fizik gücüne sahip degil.

Kerem yine 11 de... Adam yetersizliğinin sonucu fellik fellik kaçmaya çalışıyor, hoca olacak herif evlat sevgisinden vazgeçmiyor..

Hamza nın sonunu evlat sevgisi getirmişti..

Şimdi daha ağır şeyler söylenir ama değmez..

Jelert‘in sakatligi vardi geldiginde, o yüzden Kopenhag ile antrenmanlara cikmiyordu.

Sakatliktan yeni ciktigi icin Young Boys maci öncesi riske etmek istemedi diye düsünüyorum.

Köhn de gercekten hastaysa Dubois‘in oynamasini yadirgamiyorum acikcasi.

Bende bilmiyorum açıkçası sol bekte ilk maçına çıksın istememiş olabilir sadece diyebilirim.

Dubois batırırsa alırım beklenti düşürüp en kötü diyerek.

Başka bir açıklama gelmiyor aklıma
O da sacma olur eger hoca oyle dusunuyorsa. 5 gun sonra Young Boys maci var, bu Jelert oynamayacaksa nasil hazir olacak ve takima alisacak? O zaman Young Boys maclarinda da oynatmaz eger hocanin bakis acisi boyleyse. Niye aldik diye dusunur insan yine kaldik beklerde Dubois ve Kaan'a, en beter senaryo suan bizim icin.

Bek transferi yine sart bu takimda.

Zanioloyu beğenmiyorum bu gitsin -> hasta
Yusufu beğenmiyorum hasta maç öncesi hafif sakatlık
Zahayı alınırken okey verdim ama şimdi istemiyorum 7 milyon maaşı var ama bana ne izin verdik.
Ziyek gitsin hafif sakatlığı var

Bitmiyor abi bitmiyor. 2 tane stoperi hazır hale getirmeyip hele biri fıçı gibi olmuş dönemeyen adamın yerine alternatif bir oyuncu bile koyamayıp en değerli ve oyunumuza uygun stoperimizin sakatlanmasına da sebep olsun.
Şimdi sanchezi aylarca da oynatmaz.

Ve en büyük bomba en kritik bölgemiz olan ve hazır olması gereken oyuncuyu sakat sakat almışlar vallahi kendimi keseceğim bak. 10 milyon verdiler herif 1 aydır yok ne zaman kadroya girecek girince istediğimizi verebilecek mi şüpheli.

Begendim

Kim oynarsa oynasin begenilmeyecek hoca bir kere göze batti

Ön yargi ile bakinca cok yanlis bulunur

Köhn hasta,dubois henuz ayrilmadi ve kadro da oldugu icin bek alternatifi

Berkan oynasa ndao’ya karsi zorlanir diyecektiniz,baris oynasa sol bek hucum da gucsuzluk olacakti

Geri
Üst Alt