Konyaspor Maçı İlk 11'imiz

Mertens yerine gizli fv olarak Bats ı görmek isterdim

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca nın söylediklerini doğru olarak kabul ediyorum. Köhn maç toplantısından hemen önce söylemiş. Bize de sürpriz oldu dedi. Ziyech ufak ağrıları sebebiyle oynatılmamış. Sara oyunda ama jelert nerede? 60 dan sonra denemek için oyuna alacaktır diye düşünüyorum. Ama dübua denen adamın 11 de olmasını sindiremiyorum içime...

Ziyecki küsturmeye gerek var miydi?
Zaha nerde?
Bek transferleri nerede biktim bekten bozma bek görmekten.

Şu maçtan 3 puan alırsak tüm bu yanlislari görmezden gelebilirim

Barış Alper hele şükür sağ kanada geçmiş en azından buna seviniyorum, Ziyech de sonradan oyuna girerek değerlendirmek şu anda daha doğru. 90 dakikayı verimli kullanabilecek durumda değil

Hatta sadece sağ kanat olarak değil belki Mertens yerine dakika 65-70 gibi dahil olup orta sahada da kullanabiliriz. Tamam çok durağan bir oyuncu ama hala pas alış verişinde oyunu yönlendirme kısmında çok iyi bir oyuncu

Bence dubua kohnden daha iyi futbolcu ama biz adamı ilk geldiğinde sakatlandıktan sonra hiç ettik

Şimdi de linç ediyoruz

John atletik bir kanat oyuncusu ama saha fazla hir meziyeti yok malesef

Eldeki tek sağ bekimiz sol bek oynuyor, onun yerinde de stoper mi ortasaha mı kimsenin karar veremediği bi adam sağ bek oynuyor. Helal hocam aynen devam.

Jelert sakatlıktan yeni çıktı.
Hazır olmadığı için adamı Konya deplasmanında ilk 11 çıkarmamıştır
Biraz sabırlı olmak lazım

Jelert in maç kondisyonu düşüktür diye umut ediyorum. Yoksa kendi ayağına sıkacak kadar salak olamaz hoca...

geri 4 sıkıntı.

mutlaka gol yeriz gibi, 3-2 falan kazanırız kazanırsak. sadece rakip mal olduğu için belki pozisyonları değerlendiremez diye ümit etmekteyim

Mertens Sara Torreira olmaz gücsuz kalir orta saha, Sara oynadi yerde Mertens yedek beklemeli. Sara Torreira Berkan olmaliydi.

Bence bugün önde çok basmayacağız. Kontrollü oyun oynayacağız. Kontra arayacağız. İleri çıkmayan bekler kerem barış kanatları tasvip etmesem de bunun göstergesi.

Barış ve Kerem kanatlarını bağıra çağıra söylemiştik ve şükürler olsun oldu. Torreira ve Sara ikilisi mesaiye başlıyor. Dubois Sol Bekte hep iyi oynadı bakalım bu kez neler yapacak. Haydi Aslanlarım çok önemli

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt