Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Adam hiç dinlenmedi. Normal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam hiç dinlenmedi. Normal.
Doğru usta.Şampiyonlar liginden elenene kadar sadece derbiler ve şampiyonlar liginde oynatırdım onu.
Konyayı kayseriyi falan osimhen olmadan yenemiyorsak kapatalım gidelim vallahi.
Maç önü öngörüde bulunan insanları maç sonu alıntılama ya da laf sokma o zamanYoo... keşke icardi oynayıp 3 gol atsa... sadece deplasman öngörüsü...
Ben icardi oynatıyor diye beyinsiz, bir bk bilmeyen lafı söylemem... genelde de art niyet gördüğüm yorumları alıntılarım... öyle senin gibi net de konuşmam yanılıyorsam da yanıldığımı kabul ederim... Sen olayları karıştırıyorsun bence...Maç önü öngörüde bulunan insanları maç sonu alıntılama ya da laf sokma o zaman
Eski hali dediysek prime demedik ya yahu zaten en prime döneminde bile osinin yırtıcılıgına sahip degildi.Juve maçında osi yerine icardi olsaydı maç nolurdu
Problem Var mı yok mu maç sonunda göreceğiz reis. Deplasmana giderken oyuncu dinlendirmek bana mantıklı gelmedi. Sakatsa yapacak bişey yok ama sakatlım ameresi de hiç yoktu.Ciddi sakatlik yok dinlenmesi içinse problem yok