GSC Haber Konyaspor Maçı Kamp Kadromuz: Osimhen Yok

Uğurcan
Boey-Singo-Apo-Eren
lemina-sara
Barış-ilkay-lang
İcardi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

#YüzdeYüz etiketi ilen haber yapan olmadı mı henüz osimhen ilen alakalı

Eski hali dediysek prime demedik ya yahu zaten en prime döneminde bile osinin yırtıcılıgına sahip degildi.
İcardiyi az çok İnter yıllarını hepimiz biliyoruz. İcardi tek vurus ustası teknik kurnaz biriydi. Senin de dediğin gibi asla osimhen tarzında değildi. Osimhen yerine prime icardi olsaydı maksimum berabere kalırdık. Osi gol atmadı ama 5 golde de payı çok yüksek

Barış forvette oynamalı. En az 2 farkla önde olursak Icardi son 10 dakika oyuna girebilir.

Artı olarak bence bilinçli dinlendiriliyor. Okan da farkında 5 gol de atsak karşıdaki juve. Hırslı olacaklar şu an için turu geçmedik. Takımdaki herkes de bu bilinçte. 3 gol avantajı var lemina var artı Sarayı izlemeye geleceklermiş Sane ritmini bulmaya başladı. Enseyi karartmadan tedbirli olmak lazım

İcardiyi az çok İnter yıllarını hepimiz biliyoruz. İcardi tek vurus ustası teknik kurnaz biriydi. Senin de dediğin gibi asla osimhen tarzında değildi. Osimhen yerine prime icardi olsaydı maksimum berabere kalırdık. Osi gol atmadı ama 5 golde de payı çok yüksek

Osimhen'in maça OLAĞANÜSTÜ etkisi yadsınamaz.

Ama Prime İcardi olsaydı maks berabere kalırdık kısmına emin değilim. Bence Inter İcardi vs Napoli Osimhen diye bi anket açılsa mesela italyada çok çok yakın sonuç çıkar. Inter'deki İcardi de muazzam bir oyuncuydu. İzlediğimde ulan elalemde ne forvetler var dediğim oyunculardan biriydi.

Bu arada evet birbirlerinden çok farklı oyuncu tipleri.

Bu arada şunu söyleyeyim, İcardi şu an Inter'deki günlerinde olsa zaten Osi-İcardi birlikte oynar ve ŞL'de çeyrek veya yarı finali garanti görürdüm.

bu dinlendirme olaylarında sanılanın aksıne hocanın degil dr yener hocanın etkisi var bence

bu dinlendirme olaylarında sanılanın aksıne hocanın degil dr yener hocanın etkisi var bence

Bence değil tabii ki var Halim renktaş. Adam kulüp doktoru, bu adamı oynatmayın diyorsa oynatmazsın mantıken.

Bu arada senin ismini yıllardır Halil sanıyordum ulan yazınca anladım Halim olduğunu

Osimhen'in maça OLAĞANÜSTÜ etkisi yadsınamaz.

Ama Prime İcardi olsaydı maks berabere kalırdık kısmına emin değilim. Bence Inter İcardi vs Napoli Osimhen diye bi anket açılsa mesela italyada çok çok yakın sonuç çıkar. Inter'deki İcardi de muazzam bir oyuncuydu. İzlediğimde ulan elalemde ne forvetler var dediğim oyunculardan biriydi.

Bu arada evet birbirlerinden çok farklı oyuncu tipleri.
Kesinlikle. Ama salı günü oynadığımız maçta osimhen profili bize galibiyeti getirdi. Rakibi hataya zorlayarak. Osimhen beslenmesi gerekirken osimhen besledi. Pep forvetli oyun oynamak istiyorum deseydi hala barçanın forveti icardiydi hatta her sezon net 50 atardı. Messili kadroda

Kesinlikle. Ama salı günü oynadığımız maçta osimhen profili bize galibiyeti getirdi. Rakibi hataya zorlayarak. Osimhen beslenmesi gerekirken osimhen besledi. Pep forvetli oyun oynamak istiyorum deseydi hala barçanın forveti icardiydi hatta her sezon net 50 atardı. Messili kadroda

Tabii çok farklı oyuncular zaten dediğin gibi. Bence İcardi net bir santrafor. Osimhen'e santrafor diyerek adamı yeterince tanımlayamıyoruz. Adam forvet kelimesinin tam karşılığı. Topla ve topsuz hücum hattının her yerinde bir şekilde rakibi sıkıntıya sokuyor.

Ama gerçekten de çok isterdim İcardi'nin ilk yılındaki gibi olmasını ve Osi-İcardi çift forvet hattı izlemeyi. Mükemmel olurdu.

Sorun yok icardi konyayı sever

Dizinde ağrı olmasa bile zaten bu maçta ilk 11 başlamaması gerekti osi nin

Yunus, Juve deplasmanında yedek olacağı düşünülürse bu maçta 11'de başlayabilir. Sadece Barış çok yoruldu onun yerine maç eksiği de olan Noa Lang'ın oynamasını beklerdim eğer doktordan falan onu dinlendirelim yada 30 dakika oynatalım gibi bir şey yoksa. Onun dışında 6 rotasyon herhalde, gayet iyi bir kadro gibi.

İlk 1.5 seneki performansından uzak olsa da sene başına göre toparladı biraz icardi bu maç 11 başlar ama arkasına ilkayı koymak intihar olur, ilerde basma falan yalan olur o yüzden 10 numarada ya sara ya da yunus oynamalı. Sağda %90 sane oynar maç eksiği kapansın diye, sola barış lang yazı tura atar okan. Göbekteki ikiliden biri lemina %100, ben olsam yanına risk almadan torreira’yı koyarım ama muhtemelen sara oynayacaktır. Defans dörtlüsü nasıl çıkacak bilmiyorum ama sağlam rotasyon yapacak sanki, solbek %90 eren olur, apoyu da pek keseceğini düşünmüyorum, geri kalanı kestiremiyorum

juve maçının formülü.

-------barış
lang - sara - sane
----lemina --- torreira--

Geri
Üst Alt