Konyaspor Mağlubiyeti Sonrası Kimsenin Hakemi Konuşmaması

Emre Zeytinli

FB Katıl Üyesi
Hocaların Hocası
Bir bana mı garip geliyor bu durum acaba. Dünkü Ahmet Oğuz'un Dobois'e yaptigi hareket için:

bülent yıldırım
net kırmızı kart. var çağırmalıydı

seçim demirel
ayağın şekli değişiyor esniyor. çok açık kırmızı kart

deniz çoban
kırmızı kart, farklı düşünmem mümkün değil

Trio'daki herifler bile kırmızı kart olduğunu söylüyor, daha dakika 15, burada kırmızı kart çıksa çok yüksek bir ihtimalle 3 puanı alacaktık.

Ama medyada kimse konuşmuyor bu pozisyonu, forumda bile adam akıllı konuşulmadı. Eğer bu pozisyon Fener'in başına gelmiş olsa ligden çekilelim falan diyordu medyadaki algıcılar, Ali Koç divan kurulunu falan toplamıştı. Bizim medyadan tek bir ses yok, üstelik 2 gün önceki Lale Orta iddiaları da gündemdeyken oluyor bu olaylar.

Medyayı geçtim bizim topcular da sahada hiç itiraz falan etmiyor pozisyonlara, eşşek gibi izliyorlar, herkesin gözü önünde AOguz Dubois'in ayağını kırıyordu 1 kişi bile itiraz etmedi pozisyona, bu kadar pasif kalmamamız lazım bence

Bu arada kimse dünkü pozisyonu konuşmadığı için ismini bile çoğu kişi duymamıştır dünden beri ama VAR hakemi Serkan Tokat, unutmayalım bu herifi

hocan gevsek,takımın gevşek.daha çok olur bunlar emre.şampiyonluga böyle gidilmez

Dua edelim de o golden sonra Muslera'yı atmamış... Açıkçası görünce, hayret nasıl vermedi bile dedim. Siz düşünün yani bize karşı oluşan tutumu. Dünkü maçta çok net hataları vardı. Konya'nın sert oynamasına geçit vererek rahat olmalarını sağladı ki maç sonu oyuncunun arsızca verdiği röportajdan da bu belli oluyor. Bu hep oldu bu sene, bitene kadar da devam edecek. Bunların oyununu da başlarına yıkmak bizim işimiz. Herkes bir tepki bekliyor ama iç sahada bile Alanya maçında gördük ki bizden düşündüğümüz anlamda çekinmiyorlar. Rakiplerin dediğin aksine ligi bitirtmeyiz cümlesi sebebiyle bu seri yakalanmadı. Bu seriyi başlatan ekibimizdi. Onların emekleriydi. Dun Icardi iki laf etti, gitti olmadık yerde sarıyı bastı. Böyle böyle zaten sindiriyorlar, sen de eksik bırakmamak adına işte alttan alıyorsun.

Yönetim birkaç zamandır pek sessiz davranıyor, bilerek ses çıkarmadıklarını düşünüyorum bazen, ite kaka götürmeye çalışıyorlar hakemler konusunda.

Yönetimi destekliyoruz fakat bu hakemler ve tff konusunda pasif kalmalarının bahanesi olamaz bu sebeble sampiyonluk giderse sene sonu o koltukta kalamazlar

okan hoca hiç şans tanımadı sağolsun

Teknik Heyet ve oyuncular doğru düzgün itiraz bile etmedi pozisyona maç esnasında hakem sarı kart gösterince hepsi duran topa odaklandı suç bizimkilerde de var biraz.
bugün sevillalı topçular kadar itiraz etmiyorsak konuşmaya gerek yok

Suçlu arıycaksak Hakeme sıra gelmez bu maç.

muslera da kaptan olmamalı herif kaleden çıksa sarı görüyor

Hakemi de yenelim….

Şaka bir yana kötü performansımız var diye bunları es geçmemek lazım. Kötüyken de yenecektik kırmızı olsaydı.

Fakat ben topçuların isteksizliğini anlamlandıramadım

Valla bok gibi oynadığımız maçın arkasından hakemin bir yanlış kararı üzerinden maçı yorumlarsak fb den bi farkımız kalmaz. Bizim dünkü sıkıntımız top oynamayışımızdı o kadar kötü oynadık ki kimsenin aklına hakem falan gelmiyor haliyle.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konussak noluyor ki, degisen birey mi oluyor olacak? Her mac hakem hatasiyla oynuyoruz, bu bariz oldugu icin artik yaptiklari rezillikleri gizlemeye örtmeye lüzum bile duymuyorlar.

Hakemi bırak ortalık lalesi bile doğru düzgün konuşulmuyor ki medyada.

Geri
Üst Alt