Konyaspor, Rıza'yı Kovdu

Arenada konyayi yenecegiz ama bu herif bize ters geliyor genel olarak. Iyi oldu bizim maca denk gelmesi

Hem karaktersiz sikeci hemde rezalet top oynatan 3.dunya ülkesi hoca bozması geç bile kaldılar kovmak için tinercilere yenilmek için yaptiklarini unutmadık

Aykut gelsin de Fofana, Traore falan yedek olur işimize yarar.

Aykut hocamı tekrar Konya da görmek haz verir.

bu kadar korkmayın 23 kasım için :red: gunes jupiter ilen kavusmusken bi zahmet fark atalım

Nolmuş ya basit goller mi yemiş?

En son Rodrigues için 8 kasımdan sonra yıldızlaşacak diyordun adam 3 maç ceza yedi
8 kasımdan itibaren etkileri alır demek istemiştim.uzun vadeli düşünmek lazım.ceza alması tffnin işi.iyki de yedi.iyi gelir uzak kalmak biraz.rodrigues sene içerisinde bildiğimiz gibi olacak,güzel katkı yapacak.aksi mümkün değil.8 kasımda akrepte yeniay oldu ve cok tehlikeli,düşmanca ve sinsi bi yeniaydı.maçı ise 6 gün öncesinde oynadık,yani kötü etkileri hissettik..tesadüfe bakki fırat aydınusta akrep burcu ve maçın adamı oldu....

:(

maçları yorumlamak cok zor abi,ben de yeni yeni ögreniyorum.yanıldıgım da haklı cıktıgım da oluyo

ikiside bize ters adamlar. resit akcaya karsi galibiyetimiz var mi
Kocaman mı bize ters adam? Bilmeden salladığın burdan belli. Aç bakalım Konya maçlarımızı kocaman varken. Ama o klişe sözler söylenecek değil mi? Birazcık futboldan anlayın rica ediyorum birazcık.

Geri
Üst Alt