Koopmeiners: "Rövanşta 3 gol atarsak maçı çeviririz"

3'ü atarkende 5 yemeyeceksin ama bu ihtimali düşünmüyor hiç hadi 5 değil 2 olsun yine elendin

O ikinci gol, kabul etmiyorum lan. Öyle vuruş mu olur anasını satayım.

Bu arada ilk defa iki ayaklı maçın ikinci maçına 3 gol avantajıyla gidiyoruz diye hatırlıyorum.

Adam haklı dalgaya alınacak birşey yok. Leminanın dönüyor olması sevindirici. Sara daha önde oynarsa Osimhenin koşu yoluna çok top bırakır ve orada da gol ve goller bulabiliriz.

Teun Koopmeiners: “Bence ilk yarıyı iyi oynadık, iki harika gol attık, ama soyunma odasında daha fazla topa sahip olmamız gerektiğini söyledik, ancak ikinci yarı kötüydü, şimdi sessiz bir soyunma odasındayız, maçı tekrar izlememiz gerekiyor, ama beş gol yemememiz gerekirdi.”

Teun Koopmeiners: “Nasıl çeviririz? Kolay, en az 3 gol atmamız gerekiyor.” (Sky Sport Italia)

Bu arkadaş Fenerli galiba. Tam Fenerli yorum olmuş.

Okan Buruk yüzünden çok küçük de olsa bir şansları var ama bu takımın buradan bırakacağına ihtimal vermem

Neredeyse doğru söylemişsin Kopim ya...
3 atacan ama yediklerin ne olur onu bilemem

Bizim düstügümüz AZ ve Prag tuzagina düstüler kirmizidan sonra

Bu arada ilk defa iki ayaklı maçın ikinci maçına 3 gol avantajıyla gidiyoruz diye hatırlıyorum.
Tolga abi 2000'de Mayorka'yı da 1-4 yenmiştik ilk maçta

Ayrıca ön elemelerde çok yaptık 3 fark işini ilk maçta

bizim sara gibi geldiği bonservisin altında performans gösteriyodu, dün ikisi de kendi çapında rüştünü ispatladı. sadece bize parlarsa sene sonu bunu da bi yoklamak lazım, serie a bidonunun bize gelip kulüp efsanesi olması bize yabancı olay değil nasıl olsa.

14-100.webp

juve 3 farklı kazanamazsa elenir

Bu golün aynısını Manu‘dan da yemistik ve sanki daha önce de yemiştik dejavu yaşadım resmen

Geri
Üst Alt