- 21 Haziran 2011
- 27.107
- 7.270
- 2.238
3'ü atarkende 5 yemeyeceksin ama bu ihtimali düşünmüyor hiç hadi 5 değil 2 olsun yine elendin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teun Koopmeiners: “Bence ilk yarıyı iyi oynadık, iki harika gol attık, ama soyunma odasında daha fazla topa sahip olmamız gerektiğini söyledik, ancak ikinci yarı kötüydü, şimdi sessiz bir soyunma odasındayız, maçı tekrar izlememiz gerekiyor, ama beş gol yemememiz gerekirdi.”
Teun Koopmeiners: “Nasıl çeviririz? Kolay, en az 3 gol atmamız gerekiyor.” (Sky Sport Italia)
Yapma yamaçı sıkı tutmalıyız sanki ilk maç 0-0 mış gibi oynamalıyızz
özele gel acilYapma ya
Valla bu kafayla çıkarsak kötü olur. Turu henüz geçmedik. Hepinizi ciddiyete davet ediyorum.Yanlış anlama da yaprak atarsanız
Tolga abi 2000'de Mayorka'yı da 1-4 yenmiştik ilk maçtaO ikinci gol, kabul etmiyorum lan. Öyle vuruş mu olur anasını satayım.
Bu arada ilk defa iki ayaklı maçın ikinci maçına 3 gol avantajıyla gidiyoruz diye hatırlıyorum.
Bu golün aynısını Manu‘dan da yemistik ve sanki daha önce de yemiştik dejavu yaşadım resmenO ikinci gol, kabul etmiyorum lan. Öyle vuruş mu olur anasını satayım.
Bu arada ilk defa iki ayaklı maçın ikinci maçına 3 gol avantajıyla gidiyoruz diye hatırlıyorum.