- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
evet companion bir kopek ariyosan ve apartmanda yasiyorsan French Bulldog tam sana gore. Tesbih, stres topuna gerek yok. her zaman elinin altinda. Biraz pahalilar yalniz...
Kaça patlar yavrusu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet companion bir kopek ariyosan ve apartmanda yasiyorsan French Bulldog tam sana gore. Tesbih, stres topuna gerek yok. her zaman elinin altinda. Biraz pahalilar yalniz...
İngiliz bulldog tavsiye ederimBen de köpek almayı düşünüyorum da ne cins alsam bilemedim. Golden istiyordum, yukardaki dökümanlara göre French Bulldog da olabilir.
İngiliz bulldog tavsiye ederim
Kaça patlar yavrusu ?
Çok sevimli bir çirkinliği var hakikaten maşallahİmkanlar müsait olduğunda benim de aklımda var muhakkak bu sıpalardan bir tane edineceğim. Apartman vs.. sıkıntı şimdi olmaz.
Benim aklımda farklı bir cins var aslındaMesela şu sıpalardan birine sahip olmayı çok isterim;
Malamute Puppy Scolding.mpg - YouTube
Alaskan Malamute Puppies - 5 weeks old (HD) - YouTube
Avalanche Malamute excited to go to Grandma's - YouTube
Oha ibrahim insanlar o paraya şeker fabrikası kuruyor yawUfak bi keraat cetveli hesaplamasıylan;
Amerika'da 2000$ ise Türkiye'de verginin kan aldığını da hesaba katar isek 5000-6000 TL'den aşağı bulman mümkün görünmüyor.
Zararı yok dediğin gibi yastık doldururuzBi daha dusun derim. Ha yastiklari doldururum diyorsan o ayri.
![]()
ne kadar seküler bir köpekbu ne demek?
Tövbe yaw seküler köpekmi olurmuşne kadar seküler bir köpek
demek