Köpek alabileceğim bir site önerisi olan ?

Cevap: Golden Retriever arıyorum!

Sana tavsiyem, tüy döken köpekleri evine alma. Ama coban köpeklerini cok yanlıs tanıyosun sana söyliyim:) O dediklerine birebir uyan ve fazlası olan hayvanlardır coban köpekleri.

nc14s0.jpg

krh3q.jpg

Türk coban köpekleri camiasında Reflex diye bilinirim. Ne konustugumu bilmesem ısrar etmezdim. Ama Huskyler'de guzeldir. Goldenı gec.

Yok yanlış felan tanımıyorum ama cazip gelmiyor bu tarz köpekler .

250 TL butcem var .

Golden bu fiyata bulamıyorum bulsam anında alıcam .

O yuzden sanırım husky alıcam agustos 5-6 gibi maaşımı aldıgım gibi köpeğe gidecek .

Arkadaşlar şuan itibari ile 250 TL ye Sibirya kurdu buldum alsammı acaba ?

Satacak adam otobus ile gönderiyoruz dedi .

Havale şeklinde alıcam acaba güvenilirmi veya guveneyımmı alan varmı bu şekilde ?

Arkadaşlar şuan itibari ile 250 TL ye Sibirya kurdu buldum alsammı acaba ?

Satacak adam otobus ile gönderiyoruz dedi .

Havale şeklinde alıcam acaba güvenilirmi veya guveneyımmı alan varmı bu şekilde ?

Hayvana sıcak iklimde acı çektirme. :)

Ya haklısında tuyleri kesip gunde 2-3 kere yıkarım buz felan .

Golden çok istiyordumda acayip pahalı 400-500 TL vermek istemiyorum .

Sahiplendirme yapıyorlar barınaklarda.

Onlara bakabilirsin.

Onun dışında Labradorlar da çok iyi.

Sahiplendirme yapıyorlar barınaklarda.

Onlara bakabilirsin.

Onun dışında Labradorlar da çok iyi.

Burdaki barınağa (Edirne) gittim cins köpek yok olsa kırma var onada pek sıcak bakmıyorum + yavru değil.

Labrador düşünmedim değil ama ısınamadım bi türlü o köpeğe arkadaşlarımda labrador diyor belki çok iyi köpek ama inan insan birşeye kendini şartlandırdımı vazgeçmesi zor oluyor :(

Rottweiler düsündün mü? Tüy dökmez, bakımı rahat hayvanlardır. Ayrıca cok iyi koruma köpekleridir.

Bende husky vadı sıcakta gerçekten hayvan acı çekiyor susmuyor sürekli havlıyor.Serin bir yerde bakman gerekiyor benden söylemesi.Ayrıca günde 2-3 kez falan sakın yıkama. :)Haftada 1 yeter.

Bir de özel mamayla beslersen hayvan toplu oluyor asil görünüyor.Başka türlü beslediğinde cılız bir şey oluyor.

Rottweiler düsündün mü? Tüy dökmez, bakımı rahat hayvanlardır. Ayrıca cok iyi koruma köpekleridir.

Düşünmedim o tarz bir köpek şuan dusunmuyorum önerin için çok teşekkürler :)

Günde 2-3 kez yıkarsan hayvan ölür gider. :o

Valla diyorum ya şuanlık bilgim 0 yani olabildiğince hayvanı serin tutarım :)

Bende husky vadı sıcakta gerçekten hayvan acı çekiyor susmuyor sürekli havlıyor.Serin bir yerde bakman gerekiyor benden söylemesi.Ayrıca günde 2-3 kez falan sakın yıkama. :)Haftada 1 yeter.

Tamam zaten alırsam bir çok forumda bilgiler var + veteriner arkadaşı var babamın oda yardımcı olur

Bir de özel mamayla beslersen hayvan toplu oluyor asil görünüyor.Başka türlü beslediğinde cılız bir şey oluyor.

Elimden geldiğince en iyi şeyle beslemeye gayret gostericem .

bilgi için saol :)

Petshoplara para verip hayvan alacağınıza hayvan barınaklarına, kimsesiz hayvanlara ev bulmaya çalışan oluşumlara göz atın. Bazı hayvansever geçinen dingiller hayvanları bir hevesle alıp sokağa atmasını çok iyi biliyor. Hem onların ayıbını temizlemiş olursunuz, hem de o hayvanların hayatını kurtarırsınız.

Petshoplara para verip hayvan alacağınıza hayvan barınaklarına, kimsesiz hayvanlara ev bulmaya çalışan oluşumlara göz atın. Bazı hayvansever geçinen dingiller hayvanları bir hevesle alıp sokağa atmasını çok iyi biliyor. Hem onların ayıbını temizlemiş olursunuz, hem de o hayvanların hayatını kurtarırsınız.

Kesinlikle katılıyorum.

Adamsın.Petshop'a para verip hayvan alanların yüzüne bile bakmam.İllaki sevginizi bir hayvanla paylaşmak istiyorsanız gidin hayvan barınaklarından alın.Olur da ilerde bakamayacak duruma gelirseniz hayvanınızı yine buraya bırakabilirsiniz en azından.Bir arkadaşım beni Eminönü'nde bu hayvanların petshoplara toplu satıldığı bir yere götürmüştü,içim kan ağlamıştı resmen.

"Ama ben şu cins istiyorum, hayvan barınaklarında o cins yok." diyebilirsiniz. Öncelikle "Bir hayvanla bağ kurup, onunla yaşamak mı istiyorsunuz? Yoksa yanınızda gezdirmek ve şekil yapmak için mi köpek sahibi olmak istiyorsunuz?" diye sorarım. İlk seçenek diyorsanız sizinle anlaşabiliriz. Ama yok ikinci seçenek diyorsanız zaten yazdıklarımı okumanıza gerek yok.

Hayvan barınaklarında her cinsten kedi, köpek vardır. Evet. Şivava, Pekin köpeği, Yorkshire teriyeri gibi türleri bile sokağa atabilen vicdansız insan evlatları arasında yaşıyoruz. Golden isterseniz onu da bulursunuz. Bulunduğunuz şehirdeki barınakta yoksa, bir başka şehirde vardır. Orada da yoksa kimsesiz hayvanlara ev bulmak için çalışan ve bunun için cidden çaba sarfeden kişilerle irtibata geçebilirsiniz. Lütfen insan olduğumuzu unutmayalım ve biraz olsun duyarlı davranalım. Davranmayanlara inat bu tutumu devam ettirelim.

1.si petshoptan değil çiftlikten anne altından alıyorum .

2.si edirnedeki hayvan barınagına gittim niyetim artık melez olsun fark etmez ordan almaktı ama bulamadım iyibir yavru güzel bir cins buldum oda buyuk bende isterim oralardan alayım ama aldıgım köpek benım için özelde olsun istiyorum sonucta 1 tane alıcam ve belki 10-15 sene beraber yaşayacağız .

Geri
Üst Alt