Köpek alabileceğim bir site önerisi olan ?

Cevap: Golden Retriever arıyorum!

"Ama ben şu cins istiyorum, hayvan barınaklarında o cins yok." diyebilirsiniz. Öncelikle "Bir hayvanla bağ kurup, onunla yaşamak mı istiyorsunuz? Yoksa yanınızda gezdirmek ve şekil yapmak için mi köpek sahibi olmak istiyorsunuz?" diye sorarım. İlk seçenek diyorsanız sizinle anlaşabiliriz. Ama yok ikinci seçenek diyorsanız zaten yazdıklarımı okumanıza gerek yok.

Hayvan barınaklarında her cinsten kedi, köpek vardır. Evet. Şivava, Pekin köpeği, Yorkshire teriyeri gibi türleri bile sokağa atabilen vicdansız insan evlatları arasında yaşıyoruz. Golden isterseniz onu da bulursunuz. Bulunduğunuz şehirdeki barınakta yoksa, bir başka şehirde vardır. Orada da yoksa kimsesiz hayvanlara ev bulmak için çalışan ve bunun için cidden çaba sarfeden kişilerle irtibata geçebilirsiniz. Lütfen insan olduğumuzu unutmayalım ve biraz olsun duyarlı davranalım. Davranmayanlara inat bu tutumu devam ettirelim.

İkisini bir arada istiyorum hem bağ kurup güzel bir dost gibi yaşamak hemde onu gezdirmek .

Sibirya kurdu almayın bırakın memleketinde kalsın hayvana yazık.Golden'lar çok hareketli oluyor.Yorar seni.

İkisini bir arada istiyorum hem bağ kurup güzel bir dost gibi yaşamak hemde onu gezdirmek .

Önemli olan bağ kurmaktır zaten. Yoksa köpeği yanında gezdirmemen gibi bir şansın yok. Benim kastım sadece bu amaçla köpek sahiplenen tiplerin de olduğunu belirtmekti.

Önemli olan bağ kurmaktır zaten. Yoksa köpeği yanında gezdirmemen gibi bir şansın yok. Benim kastım sadece bu amaçla köpek sahiplenen tiplerin de olduğunu belirtmekti.

Yok sizi anlıyorum gayette haklısınız malesef çok var o tarz şerefsizlerden .

Sırf hava olsun veya arkadaşları korkutsun diye alan çok var .

Ama ben baştada dediğim gibi bir dostum iyi bir arkadaşımın olması için istiyorum onunla vakit geçirmek onu sevmek gezdirmek istiyorum .

ilk tercihim goldendı ama 400-500 civarı bir fiyat ile satıyorlar 0-3 ay arası erkek yavruyu .

ikinci tercihimde sibirya idi oda 250-300 civarı ve bende sibiryada karar kıldım yanlış anlaşılmasın parasına göre secmece yapmak değil amacım sadece alternatifi alıcam .

Sizin önerileriniz de güzel umarım oralardan alanlar olur ve ordaki yanlız dostlarımızda kendilerine sıcak bir yuva bulurlar .

Yok sizi anlıyorum gayette haklısınız malesef çok var o tarz şerefsizlerden .

Sırf hava olsun veya arkadaşları korkutsun diye alan çok var .

Ama ben baştada dediğim gibi bir dostum iyi bir arkadaşımın olması için istiyorum onunla vakit geçirmek onu sevmek gezdirmek istiyorum .

ilk tercihim goldendı ama 400-500 civarı bir fiyat ile satıyorlar 0-3 ay arası erkek yavruyu .

ikinci tercihimde sibirya idi oda 250-300 civarı ve bende sibiryada karar kıldım yanlış anlaşılmasın parasına göre secmece yapmak değil amacım sadece alternatifi alıcam .

Sizin önerileriniz de güzel umarım oralardan alanlar olur ve ordaki yanlız dostlarımızda kendilerine sıcak bir yuva bulurlar .

Öncelikle tutumundan dolayı sana teşekkür etmek isterim. Bilmelisin ki, hayvan sahibi olmak büyük bir sorumluluktur. Bu sorumlulukları göz önünde bulundurup ona göre yolunu çizmelisin. Pek çok insan üstesinden gelebileceğini düşünüyor. Fakat sonradan baş edemiyorlar, vakit ayıramıyorlar, uğraşamıyorlar ve hayvanları gidip adalara, sokaklara bırakabiliyorlar. Hayvanların da duyguları olduğunu ve insanlarla bağ kurabildiğini unutmayın. Çocuk yaşta ailesinden ayrılıp sokağa atılan bir çocuk ne hissederse, köpeklerin de benzer şeyler hissedeceğini bilmek gerekiyor.

Öncelikle tutumundan dolayı sana teşekkür etmek isterim. Bilmelisin ki, hayvan sahibi olmak büyük bir sorumluluktur. Bu sorumlulukları göz önünde bulundurup ona göre yolunu çizmelisin. Pek çok insan üstesinden gelebileceğini düşünüyor. Fakat sonradan baş edemiyorlar, vakit ayıramıyorlar, uğraşamıyorlar ve hayvanları gidip adalara, sokaklara bırakabiliyorlar. Hayvanların da duyguları olduğunu ve insanlarla bağ kurabildiğini unutmayın. Çocuk yaşta ailesinden ayrılıp sokağa atılan bir çocuk ne hissederse, köpeklerin de benzer şeyler hissedeceğini bilmek gerekiyor.

Kesinlikle haklısın benim daha önce bir köpeğim olmadı ama inanıyorum ki olursa onu çok güzel bakıcam gerekli zamanım aldıktan sonra olacak gunde 7-8 saat gibi .

+

Ben huskyde karar kıldım ama sıcaklar canımı sıkmıyorda değil sizin bir öneriniz varmı mesela bu sıcaklarda hayvanı nasıl serinletebilirim ne yapmalıyım ?

Eğer köpek çok büyük olmasın , çok iyi dost olsun yani dibinden ayrılmasın , kendini ailenin bir ferdi ve sizinle eşit olarak görsün istiyorsan :D:D bir de fazlaca ona verecek enerjin varsa ;

Beagle al.

Dostum bizim köyde vardı birtane av köpeği ismi konttu ruhu şad olsun.Kendi işini kendi görüyor sonra da bahçeye dönüyordu.Senin böyle bir şansın olmayacak gerçekten düşün istiyor muyum diye,bir de bir arkadaş bul kendine köpekten anlayan telef etme hayvanı.Birde maddi gücün varsa al kuru ekmekle besleme yazık :D .Çok zor iş hayvan bakmak ilerde bende alacağım inşallah umarım mutlu olursun 10-15 sene yaşar senle.

Eğer köpek çok büyük olmasın , çok iyi dost olsun yani dibinden ayrılmasın , kendini ailenin bir ferdi ve sizinle eşit olarak görsün istiyorsan :D:D bir de fazlaca ona verecek enerjin varsa ;

Beagle al.

Önerin için saol ama Husky alıcam kısmetse .

Dostum bizim köyde vardı birtane av köpeği ismi konttu ruhu şad olsun.Kendi işini kendi görüyor sonra da bahçeye dönüyordu.Senin böyle bir şansın olmayacak gerçekten düşün istiyor muyum diye,bir de bir arkadaş bul kendine köpekten anlayan telef etme hayvanı.Birde maddi gücün varsa al kuru ekmekle besleme yazık :D .Çok zor iş hayvan bakmak ilerde bende alacağım inşallah umarım mutlu olursun 10-15 sene yaşar senle.

Dostum maddi olarak pek kötü değilim rahat bakabilirim köpeği + babam kasap et felan sorun olmaz :)

Kocaman bahcemiz var bol bol oyun oynar egzersiz yaparız onunla ;)

Umarım sende ilerde kendıne guzel bir köpek bulursun .

Arkadaşlar konu içinde bir çok köpek önerisi ve birçok bilgi veren arkadaş oldu hepinize çok teşekkür ederim .

Huskyde karar kıldım .

husky-95479

Husky besleyen veya köpekler ile ilgili bilgisi ve tecrübesi olan varsa bu köpek hakkında yardımcı olursa çok makbule geçer .

Cevap: Sibirya Kurdu alıyorum

Husky tam apaçi işi sakın alma ayrıca bırakın Sibirya 'da yaşasın hayvanlar.

Husky arkadaşımda vardı itaat konusunda sıkıntı yaşarsın ve sıcak havada pert olur hayvan,özellikle gezmeyi çok sevdiği için ilgilenmesi çok zordur,sadece görüntüsü güzel bence yazık usta köpeğe..

Alman kurdu almanı tavsiye ederim..

+Geceleri uluyor bu hayvan çok..

Umarım şikayet felan almazsın bilmiyorum müstakil mi evin?

büyük bahcen var mi renkdas ???

Geri
Üst Alt