GSC Haber Kopenhag, Elias Jelert'in Galatasaray'a Transfer Olduğunu Açıkladı

Bize gelmek icin can attigini dusunuyorum. Transfer surecinde Danimarka’li gazeteci ve Matteo Moretto da Jelert’in gelmeyi cok istedigini yazmislardi. Bu bizim icin bir arti. Bonservisi cok yuksek oldu.

Hayirli olsun.

ya düz topçu diye gömmeyin beyler sizde ama - sağ bek ronaldinho mu çıkacaktı , mercelo-vari skill videoları mı bekliyordunuz...

çalışkan olsun
takımı sevsin
zieyche pırpırlığı ile destek olsun yeterde artar.

zeki çelik derken zeki çeliğin EUro 2024 teki halini görmediniz heralde.

Forumun tamamı jelert experti olduğu için herkes normal karşılıyor
istediği kadar taksit olsun bu paralara dünya üzerindeki beklerin %90'ını getirirdik. döndük dolaştık 2 maçını izlediğimiz jelert'te mi karar kıldık. ya bonservis yalan ya da durum tahmin ettiğimizden de beter

Bons 11 olsa bile toplam yukumluluk az ki bence o kadar yoktur

13.800 gayet normal

Yüksek meblalar yüksek beklenti demek olur. 2-3 milyon euro verip aldığın adam kötü çıksa da seni pek üzmeyecektir.En güzel örnek boeydir 1 milyona sessiz sedasız geldi ve sonuç ortada

Bir bek oyuncusu için uçuk rakamlar ödeyeceksek bu oyuncu 1. sınıf misal bissaka gibi biri olmalı

Yalnız başlı başına Jelert transferi Galatasaray muhabirlerinin hiçbir şey bilmediğini belli etti, ilk görüşme haberlerimizi de transferin bitme aşamasına geldiğini de doğrudan Kopenhag dan öğrendik.

Daha dün Galatasaray muhaberleri Doue sonrası Jelert in ilk hedef değil diyorlardı
Onlar öğlen ne yemek yiyeceklerini bile bilmiyordur.

Bize gelmek icin can attigini dusunuyorum. Transfer surecinde Danimarka’li gazeteci ve Matteo Moretto da Jelert’in gelmeyi cok istedigini yazmislardi. Bu bizim icin bir arti. Bonservisi cok yuksek oldu.

Hayirli olsun.
Maaş yüksek olmasın en önemlisi o. Bu yönetim giderse bol maaşlı sözleşmeler sıkıntı olur.

Okan hocanın oynattığı oyunda hızlı, tempolu geri dönüşleri hızlı yapabilecek bir oyuncunun önemini görüyoruz. 21 yaşında fizik olarak daha da güçlenecektir. Evet Doue kadar yüksek potansiyeli bence yok ama sonuçta CL'de oynamış ve başarılı bir performans göstermiş bir oyuncu. Bu oyun planında işimize hızı, temposu ile yarayacağını düşünüyorum. Tabi oynayınca göreceğiz, hayırlı olsun.

Hatip sag beke 10-11 eurolar vermeyecegiz dedi, beceriksiz olunca vermek zorunda kaldi

Simdi 8nr icin 20m cikartmalari lazim

Geri
Üst Alt