GSC Haber Kopenhag, Elias Jelert'in Galatasaray'a Transfer Olduğunu Açıkladı

Son edinilen bilgiye göre bonuslar ile 11 milyonmus.

Sağ bek çok gecikerek bitti...ama en azından bitti.

sıra geldi EN SANCILI transfere...

(bu arada assignonu devre arasındaki transfer oluşu ve golf deliğindeki tanıtım videosuyla burnley düşmanı keislmiştim...doue trasnfer süreci yüzünden antipatimi kazandı - umarum patlar vasat seviyede kalır.)

Bisakka yı nereye alıyorsun? Adam gelmek istemiyor ki Türkiye'ye... Onu Türkiye'ye getirmek için 15-20'ten aşağı bonservis, 5-6 milyon dan aşağı maaş vermemen gerekir.
Bissaka‘yi alirdik demiyorum zaten, sadece Jelert icin 11 milyonun biraz tuzlu oldugunu anlatmak istedim. Zira Ingliz kaynaklar United‘in Bissaka‘yi 10 milyon sterlin civarina birakabilecegini yazmislardi.

Dubois yedek kalsın. İkiside sol bek oynayabiliyor gerekirse. Ha Dubois vasat ama zaten başka birini alamazlar, ki bence sol bekte daha iyi

bu arada 11 de olsa 21 de olsa banene yav dursun paralari çarçur edecegine ilerde satip gelir elde edebilecegimiz topculara gömsün parayi

En çok içime sinen buydu.Doue leyleği değil.
Mazroui olmadıysa en iyisi sol bekte oynar

Şu açıdan çok sevindim bu transfere Jelert daha geçen ay 21 yaşına girdi, Danimarka da U19 dan A Milli Takım düzeyine kadar forma şansı buldu, bu sene Şampiyonlar Liginde son 16 turuna kadar forma giydi ManU,Galatasaray, Bayern Munih ve ManCity gibi takımlar ile karşılaştı. Temmuz ayında elemeler ile açtı sezonu 52 resmi maça çıkmış 4000 dakikadan fazla sahada kalmış. Bir önceki sene Şampiyonlar Liginde ManCity, Sevilla ve BvB gibi takımlara karşı oynamış

Henüz yeni 21 yaşına girmiş bir oyuncu kariyerinde 151 resmi maça çıkmış bu bizim açımızdan iyi bir referans

Normalde direk Jelert'in bence ederi bonuslar ile 8-9 civarı bir şey olabilir o da CL ve Cl'deki City performansı nasıl biz CL performansı Boey'in değerini arttırdı diyorsak aynı şey bu oyuncu içinde geçerli. Lakin bizim yönetimin iş bilmezliği ile geldiğimizi ve ellerinin zayıf odluğu süreçte sanırım bonuslarla 10-11 civarı herhalde. En azından maaşı 1 milyonun altında. Bakalım hala bizden resmi açıklama gelmedi, Doue macerasından sonra Kap gelmeden güvenmem ben.

Kankiler 2003 doğumlu, 17'si CL maçı 100 profesyonel maça çıkmış adamı 3-4'e mi alcağımızı düşünmüştünüz gerçekten? 8-9 + bonus gayet normal

Galatasaray beki mi tartışılır.. hızlı kanat bekleri beklentimizi karşılamadı şu ana kadar.. hava toplarını bilmiyoruz. defansta duran toplar.. hamle hızıyla defans yapıyor güce dayalı değil.. 11 milyon ise bence çok para.. Umarım çok iyi çıkar.. parasını hak eder..

Çok tuzlu gelmiş aga

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kopenhag için ne karlı oldu geçen sene ki CL grubu

hem sayemizde tur atlayıp +6 milyon kazandılar
birde şimdi 11 milyon

sırf bizim sayemizde enayi parası 17 milyon indirdi adamlar!!!!!!

Geri
Üst Alt