Kopenhag Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Kerem Mertens Tete maç başlangıcı için daha iyi olurdu bence bu üçlü iyi basıyor.

Tete tercihi olumlu bana göre. Okan Buruk'un en büyük hedefi sağ kanattan etkili olup Zahaya alan bırakmak. Sol bek Jelert genç ve tecrübesiz bir oyuncu. (Kırmızı gören de oydu). Kopenhag teknik patronu kapalı oynayacağını alan vermeyeceklerini belirtti. Bu yüzden sette üretken olmalıyız. Formda bir Tete daha mantıklıdır. İnşallah hedefe ulaşır.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Angelinoya ya kal ya git şansı verilmiş. Bu maçta zaten varlık gösteremezse 45 dakika sonra bir sonraki kariyeri yunan ligi falan olur o da max.
İyi oynarsa hem bizde bir şansı olur hemde belki de başka talibi çıkacak sağlam bir sözleşme imzalayacak.
Kendisi için kader maçı. Olay sadece bizde kalması vs değil

Dar alanda ve sert savunmayla oynayacağız, ziyech ve mertensten en az biri olmalıydı bence. Tete ve zaha da geniş alan topçusu, özellikle zaha saçmalayabilir

kerem'den şiddetli ön alan presi bekliyorum ancak bu maç için iyi bir tercih mi emin olamadım, mertens daha iyi olabilirdi çünkü kerem gerçekten on numara pozisyonunda çokçok fazla defoya sahip. pas oyununu, set oyununu engelliyor, ince işler yapma yeteneği çok kısıtlı o pozisyonda. umarım beni yanıltır ve çok iyi bir maç çıkarır..

Ziyech 11 görmek isterdim onun dışında ortada Kerem ve bekte Angelino şüphelerim var. Ortada iyi bir Mertens olabilirdi tecrübesiyle bile çok iş yapıyor umarım gerek kalmaz bugün.

Dogru kadro, ziyech set oyununda daha etkili. Olurda son 30 dakika macta istedigimiz skoru bulamadik rakip iyce gomulecek bizde daha cok zorlayip set oyunu ve sut atmaya zorlanacagiz.

Kopenhagen bence bizede şok baski ile basliyacak. Kontra cok iyi olur

Bence kötü bir 11, ama umarım bir şekilde kazanırız, şu durumda tüm kusurlardan bağımsız galibiyet bekliyorum, yerlerde bile sürünsek kazanalım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadro olmasi gerektigi gibi. Kenarda duruma gore oyuna etki edecek adam dolu. Allah yuzumuze baksin. 37 yasindayim, bu maci izleyecek kalp yok bende.

Mertensle baslayip, devre arasi Keremi alirdim herhalde. Topun degeri bugün önemli olur gibi geliyor. Herifler baya kompakt ve gecis futbolunu iyi beceriyor. Keremin top kayiblari umarim belimizi kirmaz.

Geri
Üst Alt