Kopenhag Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Ziyech 10
Tete yerine Kerem

Olmalıydı....

Neyse bundan sonra destek ve KOYMA vakti. Haydi Aslanlar !

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

Hayırlısı, zaten iskelet oturdu. Ufak tefek değişiklikler olabiliyor. Bir tek Angelino dan tırsıyorum. Ama futbol bu, belli olmaz, bir gol bir asistle de oynayabilir.
Kopenhag kendi sahasında zor yenilen bir takımmış ama ben Okan hocaya güveniyorum. Yine cesur futbolla golleri atalım.

Haydi aslanlar.

Zaman geçmiyor ulan!!!!

angelino ve tete nin oyundan alınacağı maç olacak. umarım önyargımda boğulurum

İnşallah Kerem gol ve goller kaçırmaz.. Büyük yazık olur..

Koşan bir takım kurmus ama Tete'nin bencilligi ve son vurus beceriksizligi urkutuyor diger taraftan son mac begenmistim. Kerem'in 10 nodaki etkisizligini astigi bir.mac olur umarim. Mertens 2.yari girerse daha etkili olacaktır, Ziyech gibi,yeter ki Apo,Davinson ve Icardi sakatlıkları tam atlatmis olsun. Zaha,Boey ,Torreira,Kaan ve Muslera icin diyecek bir sey yok,normal mevkiler. Angelino ,Kazim ve Baris tan kagit uzerinde daha iyi sol bek. Şans ve güç bizimle olsun.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tetenin bitiricilik fm tabiriyle 7 8 olsa 40 milyon euro eder ama bitiricilik 2 adamda

Zara çıkar Ziyech girer Kerem sola ziyech 10 a geçer.Kaan çıkar bakambu girer

Göndereceğim diye davul zurna çaldığın adamı 11’e koyuyorsun. Umarım ben yanılırım, sen haklı çıkarsın.

11 de kim başlasa onun eksik yönlerini yazacaksınız. Mertens olsa rakip diriyken orada enerjisi çabuk tükenecek olurdu. Bay olsa ileride defansif açıdan iyi ama kapanan rakibe karşı oynayamaz olurdu. Ziyech olsa koşmuyor olurdu. O yüzden çok fazla eleştirmeye gerek yok... Çıksın oynasın aslanlar...

Kerem 10 numarada oynayınca ataklarımız yeteri kadar olgunlaşamıyor ve nisbeten daha amaçsız bir futbol oynuyoruz 3. bölgede. Ancak Kerem'in ön bölgede özellikle pres anlamında takıma kattığı enerjiyi sağlayabilecek başka bir oyuncumuz yok. Bu deplasmanda hocanın dinamik bir 11 çıkarmasına şaşırmamak gerek. Kazanacağız.

Geri
Üst Alt