koray gençerler

bir hakemi de beğenin bee!!
''Turk futbolunun en karanlik maclarindan Galatasaray-Alanyaspor ve Antalyaspor-Fenerbahce maclarinin VAR hakemi''...

Önceki sayfada bir renktaşımızdan alıntı, 3 Ocak' ta yazmış...Bugünküyle birlikte 3 maçta VAR olan Koray Gençerler' i beğenmeli miyiz sence?..

İroni yapıyorsan da yersiz. Peşinen belirtmiş olayım...

Neredeyse 10 sene önce açılmış başlık.
Ve tabiki şikecilerin lehine “hata” yaptığı için halen hakemlik yapabiliyor.

Koray kafanı kuma gömme Koray

Yonetimin ozellikle Tascioglu ve Gencerler ile ilgili isim ve goruntu vererek aciklama yapmasi gerekiyor. Istisnasiz her mac fb'ye calisip gs'yi dogruyorlar. Zor bir pozisyonda dogru karar verdi diye medya onunde linc edilen ve dudugu asilan hakemler gorduk sadece haftalar once. Asil asilmasi gereken "duduk"ler belli. Yonetim bu konuyu gecistirmemeli.

Öyle yuvalanmışlar ki asmakla bitmez bu düdükler. Ancak böyle kör göze parmak haline gelmiş olanlarını da yönetim mutlaka deklare etmeli ki aynı rahatlıkla devam edemesinler hiç olmazsa...

Koray Gençerler' in bahsettiğimiz üç maçtaki 'hatalı' yönlendirme yahut üstüne vazife olduğu halde hakemi uyarmayışlarının izahını TFF ye net bir dille sormalı ve bunu da basına görüntüler eşliğinde deklare etmelidir sayın Timur. Hele Alanya maçında verilen penaltı, Palabıyık ve Gençerler' in alınlarından ömür boyu silinmeyecek bir kara lekedir. Bizim defans oyuncusu ayağını uzatmıyor, rakip oyuncu ile hizaya bile gelmemişken penaltı uyduruyorlar...

Zaten aleni yapıyordu, artık hepten şirazesi kaydı
antalya-fener maçında pozisyonla alakası olmayan adama rakibi engelliyor diye ofsayt verip fenerini kurtardı
Bizim dünkü maçta özellikle engelleme için çalışılmış pozisyona devam dedi

Derhal düdüğü astırılmalı
Yoksa daha da azıtacak

Geçen hafta Töre'nin dirseğini tam anlamıyla cepheden gördüğü halde maçın hakemini uyarmayan ama;

Bu haftaki S.A.K.Erciyes-Fenerbahçe maçında malum tartışmalı pozisyonu görüp penaltı olduğuna hükmedip 7 sn sonra maçın hakemine penaltı verdiren hakem...

Oldukça istikrarlı bir hakem. Tabi istikrar derken şikeciler lehine istikrarlı bir şekilde çalışmasını kastediyorum.

B5ahHKpCMAAQx84.jpg
Ahmet ağabey nasılsın?

halen nefes aldığını bilmek üzüntü verici

koraya geçerler

bu dy hakkında hala kulüpten açıklama bile yok. yönetim iyi kadro kurduğuna dua etsin, maaşları geciktirmemeye özen göstersin. allah'ten td'yi camianın içinden, ülke futbolunda iyi kötü yeri ve ağırlığı olan birinden seçmişler. yoksa bu pasiflikle terim dönemi gibi her hafta elek ettirirlermiş bizi.

ne yaray hakkında bi açıklama geldi bu kadar sürede, ne de sivas'ta ısmarlama gelen var kayıtlarının bi benzeri için talep

Alanyaspor maçımızın VAR hakemiymiş başka maçlarına ve verdiği kararlara baktım hakemlik yapmaması gereken kişi şu an halen VAR'da görev alıyor. Eğer Alanyaspor maçından sonra Ali Palabıyık ve Koray Gençerler sezon boyu dindirilse bunlar olmayacaktı. O gün kafasını kuma gömenler bugün ki maçta yaşananlar için tek kelime etmemeliler.

Hatayspor 1-2 Fenerbahçe
Maçın hakemi Ümit Öztürk - VAR hakemi Koray Gencerler
Kim Min Jae uçarak elle topu kurtarmıştı ve penaltı verilmemişti.

Galatasaray 2-2 Alanyaspor
Maçın hakemi Ali Palabıyık - VAR hakemi Koray Gencerler
O maçta Boey'in kırmızı kartına çağırmayıp Mertens'e arkadan yapılan harekete penaltı vermeyen, Icardi'nin bence net golünü iptal eden VAR hakemi

Antalyaspor 1-2 fenerbahçe
Maçın hakemi Kadir Sağlam - VAR hakemi Koray Gencerler
Bu maçta son dakika da net golü yiyen ofsayt diyerek golü iptal ettiren VAR hakemi...

Galatasaray 2-1 Antalyaspor
Maçın hakemi Ali Şansalan - VAR hakemi Koray Gencerler
Antalya maçında ofsayt gerekçisiyle iptal ettiği golü burada vermişti.

Geçen hafta Töre'nin dirseğini tam anlamıyla cepheden gördüğü halde maçın hakemini uyarmayan ama;

Bu haftaki S.A.K.Erciyes-Fenerbahçe maçında malum tartışmalı pozisyonu görüp penaltı olduğuna hükmedip 7 sn sonra maçın hakemine penaltı verdiren hakem...

Oldukça istikrarlı bir hakem. Tabi istikrar derken şikeciler lehine istikrarlı bir şekilde çalışmasını kastediyorum.

B5ahHKpCMAAQx84.jpg
Neredesin ahmet agabeyim

Geri
Üst Alt