koray gök

Mert S. Yüksel

"Fear is Your Only God"
GalataSarayı Efendileri
jbfiHxJtj6jgknbI-1cyD902uTBrqWUf.webp

Tottiler Messiler ekibinden tanıdıığımız koyu Galatasaraylı çiçeği burnunda Youtube kanalı olan yayıncıdır. Avrupa futbolu ve oyuncu analizi konusunda bilgisi oldukça yüksektir. Jargonu da çok iyidir. Her sabah 9:30 sularında yayın açıp gündemi değerlendiriyor. Keyifli bir dostumuzdur.

Htalks gibi yükselmesini bekliyorum Youtube'da.

Severek takip ediyoruz. Multiplayer ekibinin de önemli bir üyesi

bunda anlamdırımadığım bir iticilik var sinsi duruyor, izlemeye çalıştım ama 5 dk dayanamadım yayınına samimi gelmedi.

bunda anlamdırımadığım bir iticilik var sinsi duruyor, izlemeye çalıştım ama 5 dk dayanamadım yayınına samimi gelmedi.
Alışırsın. Başta bana da öyle geliyordu sonra alışınca sarmaya başladı. Sabah yayınları çok güzel. Mantıklı konuşuyor.

Konusma sekli, espiri meraki ve Lavuk kelimesini cok kullanmasindan oturu geliyor olabilir. Onlarin arkasinda gayet duzgun bir i.

Erincle baya yakin oturuyorlar erenkoyde

Alışırsın. Başta bana da öyle geliyordu sonra alışınca sarmaya başladı. Sabah yayınları çok güzel. Mantıklı konuşuyor.
ılgaz çınar dışında bizim gsli yorumcular sarmıyor, bir şans daha veririm sabah kahvaltı yaparken youtube iyi oluyor.
Konusma sekli, espiri meraki ve Lavuk kelimesini cok kullanmasindan oturu geliyor olabilir. Onlarin arkasinda gayet duzgun bir i.

Erincle baya yakin oturuyorlar erenkoyde
Ekrana bağlıyamıyor gibi izlemeye çalıştım ama sıkıldım.

Sempatik bir arkadaş.

Bugün ilk defa izledim yayınını, güzel güzel anlatıyor. Değişik perspektiflerden bakabiliyor, takımlara, maçlara, pozisyonlara, istatistiklere. Benim öyle detaylı bir bilgim hiç olmadığı için hoşuma da gitti.

Bir de yayın sonunda Baldur's Gate 3'ün bir tane müziğini dinletti, o da benim kafadan. Ben de film müziklerine, oyun müziklerine bayılırım. En kısa zamanda Skyrim'e dalsın alem başyapıtları dinlesin.

Sempatik bir arkadaş.

Bugün ilk defa izledim yayınını, güzel güzel anlatıyor. Değişik perspektiflerden bakabiliyor, takımlara, maçlara, pozisyonlara, istatistiklere. Benim öyle detaylı bir bilgim hiç olmadığı için hoşuma da gitti.

Bir de yayın sonunda Baldur's Gate 3'ün bir tane müziğini dinletti, o da benim kafadan. Ben de film müziklerine, oyun müziklerine bayılırım. En kısa zamanda Skyrim'e dalsın alem başyapıtları dinlesin.
Multiplayer oyun ajansının yöneticisiymiş zaten.

Geri
Üst Alt