koray gök

Sana şöyle diyeyim Kıyıcı daha pozitif bir adam aslında Koray'dan. Ama üslup farkından tam tersi algılanıyor.
Geride bıraktığımız transfer sezonunda daha Lang gelmemişti sanırım. Transfer döneminin bitimine 1 ay gibi bir süre vardı
Yangının fazla olduğu dönem. Erinç sallıyo, Kıyıcı sallıyo, öteki sallıyo.
Koray dedi ki 'Zaten iyi bir kadromuz var. Sadece sakatımız çok. Baba bir 6 no almamız gerektiği aşikar ve bu 6 no alınacak. BU kadar sallamanın manası yok çünkü alınacak zaten' dedi
Kıyıcı 'Bence alamayacaklar 6 no, ben inanmıyorum alabileceklerine' dedi. Koray da 'bence çok ütopik bir yaklaşım 6 no mutlaka alınır abi öyle şey mi olur' gibi bir şey dedi dedi
Açıkçası ben de Koray gibi düşünüyordum o anda ama Kıyıcı haklı çıktı :)

bu adam polyannanın sözlük tanımı hocam
Bence pek öyle değil üslubundan kaynaklı öyle geliyor ama diyelim ki %100 full polyanna olsun.

Hayatta böylelerine de ihtiyaç var rengim. Aga düşünsene foruma giriyorsun herkes senin gibi OB eleştiriyor. Bi süre sonra sen bile kendi eleştirinden sıkılmaya başlarsın.

Bence pek öyle değil üslubundan kaynaklı öyle geliyor ama diyelim ki %100 full polyanna olsun.

Hayatta böylelerine de ihtiyaç var rengim. Aga düşünsene foruma giriyorsun herkes senin gibi OB eleştiriyor. Bi süre sonra sen bile kendi eleştirinden sıkılmaya başlarsın.
ben orhan uluca ve sinandan devam hocam

Tokuyucu Okan Hocam'a mı düşman :rolleyes:
Çöp Tokuyucu

Videoyu bulursam atarım ya ama o bir dönem Hikmet hocanın yanında çalıştı, neyse şöyle bir şey diyordu

"Hayat işte dürüstçe söyleyeyim Hikmet Karaman kim ya ne futbol bilgisi vardır dediğim birisiydi, kader işte bi şekilde yollarımız kesişti ve ben onun yanında çalıştım bi dönem. Ve tam tersi o güne kadar ben esasen futbola dair pek de bir şey bilmediğimi gördüm. Ben bir rakip analizi için saatlerce uğraşırken, Hikmet hocanın benim analizimden kat kat detaylısını sadece bir maçı izlerken yapabiliyordu. Oyuncu yönetimi, taktik çalışmaları vesaire, futbola dair bugün bildiğim çoğu şeyi Hikmet hocadan öğrendim bunu da dürüstçe ve gururla söylerim."

Geri
Üst Alt