- 17 Ağustos 2009
- 43.704
- 32.713
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yangıncı değil Nedimim ondandırkoray hocamı bir türlü sevemedim

Yangıncı değil de aşırı pozitif geliyor banaYangıncı değil Nedimim ondandır![]()
Yangıncı değil de aşırı pozitif geliyor bana
İkisinin ortası lazım, O da Sinan Yılmaz kardeşim. Kıyıcı da güzel adam
Geride bıraktığımız transfer sezonunda daha Lang gelmemişti sanırım. Transfer döneminin bitimine 1 ay gibi bir süre vardıSana şöyle diyeyim Kıyıcı daha pozitif bir adam aslında Koray'dan. Ama üslup farkından tam tersi algılanıyor.
Koray = sinan x 5Yangıncı değil de aşırı pozitif geliyor bana
İkisinin ortası lazım, O da Sinan Yılmaz kardeşim. Kıyıcı da güzel adam
Koray son 11 hafta 30 puan geride olsak 3 puan farkla şampiyonuz diyen tiplerden. Ayyyynı senKoray = sinan x 5
bu adam polyannanın sözlük tanımı hocamYangıncı değil Nedimim ondandır![]()
Helal Tokuyucubu adam polyannanın sözlük tanımı hocam
Bence pek öyle değil üslubundan kaynaklı öyle geliyor ama diyelim ki %100 full polyanna olsun.bu adam polyannanın sözlük tanımı hocam
ben orhan uluca ve sinandan devam hocamBence pek öyle değil üslubundan kaynaklı öyle geliyor ama diyelim ki %100 full polyanna olsun.
Hayatta böylelerine de ihtiyaç var rengim. Aga düşünsene foruma giriyorsun herkes senin gibi OB eleştiriyor. Bi süre sonra sen bile kendi eleştirinden sıkılmaya başlarsın.
Onlar ayrı ya özellikle Orhan Uluca'yı çok severim. Hikmet Karaman'la ilgili söylediği dürüst açıklamadan sonra çok saygı duydum.ben orhan uluca ve sinandan devam hocam
Tokuyucu Okan Hocam'a mı düşmanBence pek öyle değil üslubundan kaynaklı öyle geliyor ama diyelim ki %100 full polyanna olsun.
Hayatta böylelerine de ihtiyaç var rengim. Aga düşünsene foruma giriyorsun herkes senin gibi OB eleştiriyor. Bi süre sonra sen bile kendi eleştirinden sıkılmaya başlarsın.
Ne demişti ki?Onlar ayrı ya özellikle Orhan Uluca'yı çok severim. Hikmet Karaman'la ilgili söylediği dürüst açıklamadan sonra çok saygı duydum.
Ne demişti ki?
alakası yok izlemediğin belliKoray son 11 hafta 30 puan geride olsak 3 puan farkla şampiyonuz diyen tiplerden. Ayyyynı sen