Koray Günter Galatasaray'da İddiası

Eren Arslan

10 Numara!
Galatasaray Borussia Dortmund’da forma giyen genç stoperi kadrosuna kattı.

Almanya’da bulunan Bülent Tulun, Koray Günter ve menajerinin ardından Borussia Dortmund Kulübü’nü de bu transfer için ikna etmeyi başardı.

Şu anda Almanya U20 takımının gözde isimlerinden biri olan 1994 doğumlu Koray Günther, bu sezon Bundesliga’da 1, Almanya 3.Ligi’nde ise 8 karşılaşmada forma giydi.. Sezon sonunda Dortmund’la mukavelesi biten Günther’in uzun vadede Galatasaray’ın stoper sorununa çözüm olması bekleniyor.

AMK

Süper,hic izlemedim ama Alman altyapısı almıs tas gibi fizigi var cocugun,is yapacaktır,hayırlı olsun..

Hayirli olsun.

Salih gibi yeteneksizlere degil, Koray gibi potansiyeli yüksek olan oyunculara para sayalim.

19 yaşındaki stoperin transferini Galatasaray Kulübü'nün evrakların yetişmesi halinde bu akşam ilerleyen saatlerde yada en geç yarın açıklaması bekleniyor.

Mancini'nin transferini istediği Koray Günter kısaca Galatasaray'da...

Cimbom'un 1 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor...

Hurrriyet

Hayırlı olsun.

beyler tv de yada almanyada canlı izleyen oldumu nasıl oyuncu ben tanımıyorum

beyler tv de yada almanyada canlı izleyen oldumu nasıl oyuncu ben tanımıyorum

Ben canli izledim hemde bir kac macini hemen saha kenarinda. Ama yorum yapamayacam cünkü cok ciddi anlamda düsüs yasamis. Dortmund bu sezon tüm stoperlerini kaybetti. Klopp buna ragmen Koray'i degil Sarr'i tercih etti. Zaten o ara yine sakatlanmis Koray.

Yani benim izledigim Koray gecmislerde kaldi. Toparlar umarim.

Adam sırf gurbetçi diye "ooo müthiş, harika, altyapısı hede hödö" diyenlere de bitiyorum. İnşallah potansiyeli vardır, sonuçta genç bir isim. Şöyle bir kaç maç izledikten sonra yargıya varılır.

Geri
Üst Alt