Koray Günter Galatasaray'da İddiası

Stopere mutlaka yerli bir isim lazımdı, Koray Günter doğru bir tercih.

Altyapısını Dortmunda'da alan adamın oyun bilgisi Türkiye'deki tüm stoperlerin oyun bilgisinin toplamından daha iyi falan olabilir.

Sonu Suat Usta gibi olmasında .

Fark yaratir. Bundesliga dan Türkiye ye gelen hemen hemen her oyuncu fark yaratir bu dandik ligde.

lan bari semihe laf atmayin tek basina oynuyor savunmada !!!

bi bitmediniz, adamin degeri 9 milyon €ya cikti !!!!!!!!!!!!!!!!

Kim çıkardı ?

Ben de diyorum sabri 15m euro hadi alan var mı ?

Müthiş yetenek dediğiniz semih 23 yasında nie bir tane bile talep yok o zaman .

Yıllardır banko oynuyor 11 de milli takımda şampiyonlar liginde .

Bırak alıcısını dedikodusunu bile duymadık.

Duyamayızda zaten avrupalı salak değil.

Kim çıkardı ?

Bos bos konusmayın kimse kimseyi babasının hayrına Milli Takımda, Şampiyonlar liginde ilk 11 baslatmaz. Cocuk cırpınıyor, üstüne koymaya calısıyor ve suan elimizdeki bütün stoperlerden daha iyi. O oynamasın da kim oynasın

Bos bos konusmayın kimse kimseyi babasının hayrına Milli Takımda, Şampiyonlar liginde ilk 11 baslatmaz. Cocuk cırpınıyor, üstüne koymaya calısıyor ve suan elimizdeki bütün stoperlerden daha iyi. O oynamasın da kim oynasın

GS hayır kurumu değil çırpınıomus elimizdekilerden en iyisiymiş bırakın bu ayakları.

Ama maalesef bu yabancı sınırı devam ettikçe bu böyle gidicek üzülüyorum ki GS ın 10 senesi insanların semih takıntısı yüzünden defans sorunlarıyla geçecek...

Kaş kişi semihi yurt dısında oynuo olsa GS a isterdi acaba ? Semihin adını Semix yapalım bir arkadasın deidği gibi bu yabancı sınırında koyarmıydınız bu takıma merak ediyorum..

Yav defans defans takımın en kilit yerindeki 2 oyuncudan biri

Ne hava topu alabiliyor ne oyun kurabiliyor ne 1*1 de etkili buna rağmen sırf türk ve genç die yerlere göklere sıgdıramıosunuz.

GS dan çok duygusallık yapıosunuz adam kaytarıosunuz sonra GS nie başarısız.

En iyi oynadıgı maçda bile 5-6 tane çok kritik hata yapan bir adamı yere göğe sıgdıramıosunuz.

Ama sizde haklısınız hayatında 10 tane profesyonel maç yapmamış Koray Günteri burda müthiş harika 10 numara die yere göğe sıgdıramayan daha oynamadan methiyeler düzen insanlara ne kadar söylesen boş...

Alman altyapsi goren her gence ihtiyacimiz var bu kadar basit. onu bunu demeyin. Realmadrid degiliz biz. Sabrilerle 10 sene gecirmis bir kulubuz. Bana simdi bayern munihten 19 yasinda bir Aykut Golasokacagim ismi onerseler alin derim videoya bile bakmam.

Kim çıkardı ?

Hocam Semih milli takımın bankosu olur ( ki olma yolunda ) Galatasaray'da ŞL'de gelecek senelerde de gruptan rahatlıkla çıkabilen bir oyuncu olursa talipleri olur.

Avrupa'daki sıkıntı Türkler İspanya hariç yabancı statüsünde sayıldıkları için Türkiye'den gerçekten bir yıldız çıkmadığı sürece büyük talipleri olmaz. Bunun da etkisini göz ardı etmemek gerek. Mehmet Topal sonuçta Valencia'ya gitti sırf bu durumda, Avrupa'da onun gibi 20 tane oyuncu var sayabileceğin :)

365G24S ‏@365G24Scom1 dk.

Koray Günter imzaladı sıra Oğuzhan Kayar'da. O da Perşembe imzalayacak. Galatasaray'la Manisa'ya 600 bin Euro'ya anlaştı

Koray hakkinda bir Dortmund taraftarinin sozlerini aynen aktariyorum:

"Kesinlikle cok potansiyeli var. Sezon baslamadan sakatlanmasi sanssizlik oldu, o yuzden defans oyuncularimiz sakatlanip da ihtiyac dogdugunda pek hazir degildi ve 11'e girmesi zor oldu. Onun Almanya'nin gelecek icin en yetenekli stoperlerinden biri oldugunu dusunenler var ama herhalde 1-2 yil daha gerek gercekten oyle olup olmadigini gorebilmek icin"

su adamın vıdeosu var mı beyler youtube da bulamadım...fmde fılan mıllı takıma yukselıyor 2016larda ama gercekte nasıldır acaba

Ben canli izledim hemde bir kac macini hemen saha kenarinda. Ama yorum yapamayacam cünkü cok ciddi anlamda düsüs yasamis. Dortmund bu sezon tüm stoperlerini kaybetti. Klopp buna ragmen Koray'i degil Sarr'i tercih etti. Zaten o ara yine sakatlanmis Koray.

Yani benim izledigim Koray gecmislerde kaldi. Toparlar umarim.
tşk bilgi için o zaman hep beraber bekleyip görecez ancak az bir bonservis bedeli ile almışız tutarsa harika olur

Koray Günter

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZQ0Bk3Ii2b8[/media]

Galatasaray Borussia Dortmund’da forma giyen genç stoperi kadrosuna kattı.

Almanya’da bulunan Bülent Tulun, Koray Günter ve menajerinin ardından Borussia Dortmund Kulübü’nü de bu transfer için ikna etmeyi başardı.

Şu anda Almanya U20 takımının gözde isimlerinden biri olan 1994 doğumlu Koray Günther, bu sezon Bundesliga’da 1, Almanya 3.Ligi’nde ise 8 karşılaşmada forma giydi.. Sezon sonunda Dortmund’la mukavelesi biten Günther’in uzun vadede Galatasaray’ın stoper sorununa çözüm

olması bekleniyor.

AMK

Konunun acilma zamani manidar...

Arkadaş ciddi olmasan da böyle laflar edilir mi az bir yazdığın kelimeye dikkat et yahu ...Altı üstü Semih kötü demiş adam ne var bunda tutup da Messi kötü dememiş ya..Niye karşı fikirlere bu kadar tahammülsüzsünüz..

Koray transferine çok sevinirim inşallah olur..Potansiyel olarak alabileceğimiz en iyi yerli stoperi almış oluruz..Ömer Topraktan falan daha üst seviyede olması beklenen bir isim.. hele ki 1 milyon€'ya bu işi bitirirsek harbiden helal olsun yönetime..Tutmazsa en fazla 1 milyonumuz gider.. Muhtemelen hoca Semih-Koray-Ranocchia 3'lü savunmasını kurgulamış..

"Kul herhangi bir şeyi lânetleyince, lânet semaya çıkar, ama önünde sema kapılarını kapanmış bularak geri döner, arza iner. Sağa sola gider, gidecek bir yer bulamazsa lânet edilene uğrar. O buna ehilse mesele yok, değilse, lâneti yapana döner."(Ebu Davud, Kütüb-i Sitte)

Lanet edenlere lanet olunmuştur.”(Edeb’ül Müfred)

affetmiyorum seni lanetin seni bulsun

Bencede mesele yok çünkü hakkediyosunuz artık.

Geri
Üst Alt