Koray Günter Resmen Galatasaray’da

Tarihimizde 7 ye kaç adam sattık ki beğenmiyoruz yıldızımızın 12 buçuğa satıldığı bir ligte

Sanki bedavaya geri alacaklar da. 7 milyon iyi para. Kimden 5 milyon euro kar ettik simdiye kadar?

la ne adamlarsınız adam gelmiş bi Hayırlısı olsun diyin bari. Antu bile bu kadar eleştirmiyordur.

Hayırlı olsun. Bu transfere çok sevindim. Ayrıca Ribery'yi beleşe kaptıran bir takımın, bu güne kadar gelmiş geçmiş en büyük satışının 12,5 milyon olan bir takımın 7 milyona oyuncu satması başarıdır. Saçmalamayın lütfen.

Bu zamana kadar bir tek arda turani zar zor 12 ye satabildik. bu adami 7 ye geri alirlarsa alsinlar. bu riske deger.

almazlar zaten ozamana kadar kactane koray cıkarır dortmund alt yapısı..alırlarsa da 7m iyi para der gecerız napalım :)

Hem bizim için hem de kendisi için Hayırlara vesile olsun

bu arada gelir gelmez demeci yapıştırmış aslan parçası...

Koray Günter: "Türkiye’nin 3 en büyük takımı İstanbul’dan geliyor. Benim gözümde de o takımların en büyüğü Galatasaray"

Nedense tutacakmış gibi bir his var. Çünkü orada Subotic Hummels abilerinden iyi birşeyler öğrenmiştir ve Alman disiplini vardır. Bizde de Ujfa ve Mancini ile nirvanaya çıkabilir :)

Almanyada, hele hele Borussia Dortmund'ta egitim görmüs, spor okulunda yetismis gelecek vaad eden, üstelik "türk" olan bir oyuncudan bahsediyoruz. Bizim türk kazmalarina bin basar, en azindan herifte egitim sistem taktik temelleri saglam

bugun GSli olmaktan gurur duyuyorum. Seneler sonra adam gibi hamleler yapiyoruz.

bir yerli futbolcu icin 7milyon büyük para, yani geri alirlarsa cok büyük bir kayip olmaz, ozamana kadar da heralde ab statüsü kabul olur

7 milyon satin alma opsiyonu sacma olmus. bu cocugun her seyi var, alman pasaportundan tut, cok iyi bir egitime kadar. cok iyi bir sezon gecirirse dortmund bizden bunu alip daha fazlaya pazarlar.

iyi olmasa dortmund bırakmazdı diyenlere tekme tokat dalıp av tüfeğiyle vurasım geliyor

ne kadar cahilce bir düşünce

Geri
Üst Alt