Koray Günter: ''Yedek kalmaktan rahatsız oluyorum''

Bu arada Koray'ın bu açıklaması bana birinin genç oyuncularla ilgili her zaman söylediği sözleri hatırlatıyor. Türkçe'yi çok da iyi bilmeyen bu kardeşimizin aynı kelimeleri kullanması hem hoşuma gitti, hem de gelecek sene için o birinin takımın başına geçeceğini düşündürttü nedense.

O biri Scott Biri değil tabi tabi :D

abartisiz soyluyorum. takimin en kazma oyuncusu. Td olsam ilk gonderecegim oyuncu olur.

bu semih te ne buluyolarr yararı yok zararı var kendi kalesine gol atar kafa topu çıkamaz kademeyi tutamaz yol verin gitsin kazmaya koray final maçında banko oynaması lazım

abartisiz soyluyorum. forumun en kazma adamisin. Admin olsam ilk gonderecegim adam olursun

~tap

bu kazmayi dortmund birde gosteris olsun diye "8 milyon euro geri alma bedelli" olarak bize satti. Bizim gerizekali yonetimde 8 milyon euro geri alma sartina kanarak sanki serdar tasciyi aliyormus gibi buyuk bir is basardigini sandi. Dortmund resmen dalga gecti bize bu kazmayi pazarlarken. 8 milyon degil, 8bin euro olsa yine geri almaz dortmund bu kazmayi. adamda hic bir estetik yok. odun resmen odun. yemin ediyorum sinan gumus konusundaki gibi trollemek veya kimseyi kizdirmak icin falan soylemiyorum. bu adam harbi kereste. yontulmamis turden

almancı çöplerden bi diğeri. takımın adını gurbetçisarayı olarak değiştirelim bari

Son düzenleme:
bu kazmayi dortmund birde gosteris olsun diye "8 milyon euro geri alma bedelli" olarak bize satti. Bizim gerizekali yonetimde 8 milyon euro geri alma sartina kanarak sanki serdar tasciyi aliyormus gibi buyuk bir is basardigini sandi. Dortmund resmen dalga gecti bize bu kazmayi pazarlarken. 8 milyon degil, 8bin euro olsa yine geri almaz dortmund bu kazmayi. adamda hic bir estetik yok. odun resmen odun. yemin ediyorum sinan gumus konusundaki gibi trollemek veya kimseyi kizdirmak icin falan soylemiyorum. bu adam harbi kereste. yontulmamis turden
Dortmund dalga gecmedi bu cocuk Monchengladbach, Leverkusen veya Hertha'ya gitse farkli gelisebilirdi bizde oynamadi ve gelisemedi. Genc cocuklarin gelismesi icin oynamalari lazim. Dortmund'da Bayern'de oynuyorlar hata da yapsalar.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Dortmund dalga gecmedi bu cocuk Monchengladbach, Leverkusen veya Hertha'ya gitse farkli gelisebilirdi bizde oynamadi ve gelisemedi. Genc cocuklarin gelismesi icin oynamalari lazim. Dortmund'da Bayern'de oynuyorlar hata da yapsalar.

Mesela bu sezon Bayern de Kimmich kaç tane hata yaptı ama oynatıyorlar abi. Bizde gençlere tahammül sıfır.

Çıkacak ilk maçında 1 gol atacak asist yapacak yoksa bizde beğenilmez oyuncular. Tolerans yok. Illa çıkacak süperstar gibi bir performans sergileyecek.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Mesela bu sezon Bayern de Kimmich kaç tane hata yaptı ama oynatıyorlar abi. Bizde gençlere tahammül sıfır.

Çıkacak ilk maçında 1 gol atacak asist yapacak yoksa bizde beğenilmez oyuncular. Tolerans yok. Illa çıkacak süperstar gibi bir performans sergileyecek.

Iste avrupa ile farkimiz bu.

Bknz linnes

Oynatır tabi, Alaba Müller Badstuber de 19-20 yaşında genç takımdan A takıma girdiler ve hata da yapsalar oynatıldılar. Şimdi Kimmich ve yavaş yavaş Coman, seneye Sanches de giricek takıma o da 18 yaşında mı ne. Dortmund'da da Götze, Nuri, Kagawa, İlkay hatta Lewandowski o yaşlarda takıma girdi, şimdi Weigl Durm Ginter filan giriyor takıma.

Futbolcu hata yapıcak tabi, sen hata yapmıyormusun işinde, ben yapmıyormuyum, biz de yapıyoruz. Hele genç adam hata yapıcak ki öğrenicek neyin ne olduğunu. Onu yapıp öğrenmeden adam olmaz o çocuk, büyümez.

Türkiye'den bu tahammülsüzlükle bişey olmaz, biz kendi dünyamızda masturbasyon takılıyoruz, diğer takımlar da bizim gibi. FFP çıktığından beri birkaç senedir sırayla o döngüye de girmeye başladık şimdi, ilerde yine para harcayacak geliri de fazla yok kulüplerin. 2-3 sene sonra şampiyonlar ligi formatı değiştiğinde bu anlayıi devam ediyorsa sıradan Avrupa ligi takımları olarak devam edeceğiz gibi.. Bugün Şenol Güneş de buna değinmiş, oyuncu üretmiyoruz nereye kadar bu diye.

Son düzenleme:

Bizde o kadar mac oynadi. Herhangi bir isik gordun mu? ben seyrettigim maclarda tam bir odun izledim. Bir defans oyuncusu teknik olmak zorunda degil. Ama bu adamda futbolcu olabilmesi icin bir tek ozellik bile yok. Ne dogru durust pas yapabiliyor. ne de hizli forvetleri savunacak bir surati var. Bizden sonra anadolunun iki uc takiminda oynadiktan sonra kendine kulupte bulamaz. Hic bir yerde gelisemez bu adam. Cunku adam ke-res-te. son yillarda gordugum en kabiliyetsiz futbolcu. tum ictenligimle soyluyorum. trolluk falan yok.

Bizde o kadar mac oynadi. Herhangi bir isik gordun mu? ben seyrettigim maclarda tam bir odun izledim. Bir defans oyuncusu teknik olmak zorunda degil. Ama bu adamda futbolcu olabilmesi icin bir tek ozellik bile yok. Ne dogru durust pas yapabiliyor. ne de hizli forvetleri savunacak bir surati var. Bizden sonra anadolunun iki uc takiminda oynadiktan sonra kendine kulupte bulamaz. Hic bir yerde gelisemez bu adam. Cunku adam ke-res-te. son yillarda gordugum en kabiliyetsiz futbolcu. tum ictenligimle soyluyorum. trolluk falan yok.

O kadar maç oynadı dediğin 9 maç oynadı, maç başına 60dk ortalaması var. Onda bişey görüp görmeme işini taraftar değil hoca yapıcak ama bi sezonda 3 hoca değiştiren takımdan birşey olmaz, her gelen yeni bişey denemeye çalışıyor oyuncular onu o oyuncuları öğrenene kadar başkası geliyor.

Türkiye'de taraftar Niasse'de Edin Visca'da da bişey göremedi biri Everton'a gitti öbürü Sevilla ile anlaştı, bırak taraftar bişey görmesin. Ama biz bu çocuğu kullanmayacaksak Bundesliga'ya kiralık verelim bu yaşta oynamayan adam gelişmez bir halt olmaz. Dortmund'un alt yapısından genelde kötü çocuklar çıkmıyor çünkü.

Ünal Aysal zamanında Emre Can teklifi kabul etmemişti, ne kadar akıllılık ettiği bir daha ortaya çıkıyor. Bize gelse şimdi onun için de "kazma" "bi ekstrası yok" filan denecekti veya düzgün oynamayacaktı. Leverkusen yaradı ona.

O kadar maç oynadı dediğin 9 maç oynadı, maç başına 60dk ortalaması var. Onda bişey görüp görmeme işini taraftar değil hoca yapıcak ama bi sezonda 3 hoca değiştiren takımdan birşey olmaz, her gelen yeni bişey denemeye çalışıyor oyuncular onu o oyuncuları öğrenene kadar başkası geliyor.

.

Dedigin Sinan Gumus icinde gecerli mi?

Dediklerin ancak Koray'a excuse olur. Kendini gosteren adam takim her ne kadar boktan olsada gosterebiliyor. Sinan 3-5 mac oynadi belki Koray'dan daha az sure almistir toplasan geldiginden beri. Koray'dan bi halt olmaz renktasim. Denayer geldiginde oynadigi ilk macta gosterdi klasini. Linnes'te isik gorebiliyoruz. Carole'de potansiyel var. Ama Koray'dan herhangi bir beklentin olmasin. Cunku adam yeteneksiz. 3-4 sene sonra Turkiye'de bile kulup bulamaz. Almanya 3. liginde oynarken Ersin soylemisti dersin.

Defansta o cocugun hata yapmasi normal cunku takimin defansif duzeni yok rakip orta sahayi elini kolunu sallaya sallaya gecip bizim defansi kalabalik gelerek yakaladi butun sezon. Defans takim isi. Kumasi ve altyapisi iyi oynamasi gerekiyor, oynamayacaksa kiralik miralik Almanya'ya geri yollasinlar yazik etmesinler cocuga. Eger Galatasaray'da kalip yedek oturmaua devam ederse kulup bulamaz evet bu yasta oynamayan cocuk gelisemez cunku. O yuzden Almanya'da takima girmiyorsa bu yasta adamlari ya rezerv takimla oynatiyor ya da oynayacagi bi yere kiraya veriyorlar, oynamak zorunda bu yasta adam.

Soylediklerim tabi ki Sinan Gumus icin de gecerli, kac kere soyledim seneye nasil kadro kurulursa kurulsun Sinan oynatilmali. Yerine bi yabanci alinip yedek birakilirsa cok yazik ederler ve uzulurum, iyi yolda o cocuk. Podolski de yardimci oluyordur ona.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt