Koray Günter’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri alma opsiyonu olsa nolacak, adam gitmek istemezse gitmez bu kadar basit. Zorla alacak degiller ya. Ha kendiside tecrübe kazanayım sonra birgün dortmunda dönerim diye geliyorsa o başka

Dortmund tataftari baya üzgün. Büyük bi yetenek diyorlar. Koray ama ilk11 oynamak istiyor artik yavasdan....

* LG G2 Tapatalk *

Yahu forumun 3te1i Almanya'da yaşıyor. Biriniz net bir şekilde çevirin şu haberleri, öğrenelim.

Türk medyasi 1 milyon bonservis yazmis ama bu dogru degil beklenen gercek rakam 2.5-3 milyon arasi bukadar yaziyor yani. geri alma gibi birsey yazmiyor orada

Hayırlı olsun camiamıza..

Kumaş iyi, bakalım olacak mı..

Umutla bilikte en çok sevindiğim transfer diyebilirim.. Yerli oyuncu candır can

Bakalım bahsedildiği gibi Semih'i kesebilecek bir oyuncumu yoksa en fazla alternatif olabilecek bir oyuncumu

Elleri degmişken birde yerli kanat oyuncusu alsalar keşke

Satın alma opsiyonlu kiralamayı duymuştum ama geri alma opsiyonlu kiralamayı ilk defa duyuyorum. Harbiden değişik işler oluyor Sarayda. Neyse Bugünün Saraylısı deyip geçelim.

Çok çok güzel bir oyuncu olsaydı dortmund 19 yaşında kendi altyapısından çıkan çocuğu kimseye vermezdi.

İnşallah hayırlısı olur.

Geri alma opsiyonu olsa nolacak, adam gitmek istemezse gitmez bu kadar basit. Zorla alacak degiller ya. Ha kendiside tecrübe kazanayım sonra birgün dortmunda dönerim diye geliyorsa o başka

Dortmund'a geri dönmek istemeyeceğini hiç sanmıyorum. Alalade bir takım değil ki Dortmund bu. Daha iyi bir lig daha üst seviye çekişme daha popüler bir ortam ( almanya ligine verilen değer bizim ligdekinden çok daha farklı )

Satın alma opsiyonlu kiralamayı duymuştum ama geri alma opsiyonlu kiralamayı ilk defa duyuyorum. Harbiden değişik işler oluyor Sarayda. Neyse Bugünün Saraylısı deyip geçelim.

Real Madrid Carvajal'ı Leverkusene o şartla gönderdi 1 yıl sonra geri aldı.. Barca keza Bojan'ı Roma'ya, Romeu'ya da Chelsea'ye geri alma fiyatı koydurarak gönderdi.. Hatta en son Münih de Emre Can'ı Leverkusene o şekilde gönderdi diye hatırlıyorum..Yeni bir olay değil bu..

Çok çok güzel bir oyuncu olsaydı dortmund 19 yaşında kendi altyapısından çıkan çocuğu kimseye vermezdi.

İnşallah hayırlısı olur.

Oğuzhan da Arsenal alt yapısının ürünüydü beğenlmedi gönderildi ama Türkiyede gayet de iyi iş yapıyor..Koray da Semih'ten biraz iyi oynasa işimizi görür malum Serdar Aziz çöpüne bile 7-8 milyondan kapıyı açıyorlar.

Türkçesi deneme tahtası olduk yani peki :) Bence çok sevişgen bi durum ;)

Real Madrid Carvajal'ı Leverkusene o şartla gönderdi 1 yıl sonra geri aldı.. Barca keza Bojan'ı Roma'ya Romeu'ya da Chelsea'ye geri alma fiyatı koydurarak gönderdi.. Hatta en son Münih de Emre Can'ı Leverkusene o şekilde gönderdi diye hatırlıyorum..Yeni bir olay değil bu..

Matic iyiyse niye Chelsea sattı? Şimdi 5 katına niye geri aldılar?

Bu kafanın değişmesi lazım!

Geri alma opsiyonunu büyütmemek lazim. Dortmund gibi takimlarla iyi ilişkiler kurmak önemli. Yarin Koray i geri alsalar bile başka konularda yardimlari dokunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt