korku filmlerinin gerçek olaylardan esinlenmesi

Mehmet Arslaner

Tablet Kılıfları Uzmanı
GalataSarayı Efendileri
Başarılı bir pazarlama tekniğidir.

Aynen hep ilgimi cekmiştir fiilimciye gittiğimde hep öyle senaryolar sorarım sen sölemesen farkına varmazdım bile abi.

"Gerçek cin görüntüleri kullandık. Ses kayıtları gerçektir." (Bkz. Hasan Karacadağ)

Son düzenleme:
Nasil izliyorsunuz la bunlari. Ben bundan 15 yil once ufakken halka diye bir film izledim o gun bugundur hala karanlikta 30 sn. de bir arkama bakiyorum.

Hicte tirsak biri degilimdir gozum donsun olumune giderim. Ama isin icine cin peri girdi mi tirstiriyor adami.

artık korku filmi diye sundukları filmleri izlemeyi bıraktım
çünkü şu ana kadar beni korkutan olmadı
her seferinde umutla başladım ama sonuç hiç değişmedi

Son dönemde yalnızca Thé conjuring etkiledi beni, mesela geçenlerde deliver us from evil diye bir film izledim, şeytan çıkarma sahnesi haricinde vasatti. Ne hikmetse hepside gerçek olaydan alıntı...

SM-T800 cihazımdan gönderildi

Bir de olayın kahramanlarının akıbeti ya bilinmiyor ya da polis tarafından gizleniyor demezler mi ona kopuyorum..:D

Son dönemde yalnızca Thé conjuring etkiledi beni, mesela geçenlerde deliver us from evil diye bir film izledim, şeytan çıkarma sahnesi haricinde vasatti. Ne hikmetse hepside gerçek olaydan alıntı...

SM-T800 cihazımdan gönderildi

conjuringi ben de sevmiştim ama galiba bizim kültürümüzden dolayı korku filmi deyince in-cin daha çok sarıyor beni... Özellikle hasan karacadağ dabbe 1-2 rezaletlerinden sonra bu konuda kendini çok geliştirdi..3-4-5 korku konusunda favorilerim arasında... Yine son dönemde ammar - siccin gibi kaliteli filmler yapıldı.. Ama bir süre sonra bazılarını skıacaktır bu durum..Keşke gerilim-korku tarzında da kaliteli işler çıkarılabilse..

Geri
Üst Alt