kornerde 6 pas sorunsalı

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
Chedjou'dan başka gol atanın olmamasının nedenidir korner kullanılmadan neden 6 pasa girilirde beklenir ? takımda sadece chedjou cezaalanı dışından korner kullanılırken topun gelişine göre içeri girer ve golü sadece onun atması durumu özetlemektedir.

bugun ceza sahasi disina attilar toplari
ipin ucu iyice kacti korner konusunda

Bu sadece bu sene değil 4-5 senedir böyle. Terim döneminde de böyleydi. Sebebini bir türlü anlamış değilim.

Bu sadece bu sene değil 4-5 senedir böyle. Terim döneminde de böyleydi. Sebebini bir türlü anlamış değilim.

amatör liglerde oynadım 3 4 sezon benim kanatim kendilerinde kornerde girip yükselip golü yapabilecek yeteneği görmemeleri olabilir keza öylede kendine güvenen ched drogba gibi nadir gördüğümüz adamlar bekler topa göre girer yükselir vurur atar öbürleri genelde karambolden belki atarım diye girip bekliyorlar 6pasta

Bir ara da on direge aciyorduk hep.

Üstelik iki tane sırık gibi forvetimiz varken hiçbirine topu atamıyoruz. Gerçekten gariplik var bu işte. Hep rakibe gidiyor kornerler.

GT-I9300 Tapatalk

korner işi yıllardır kanser Galatasarayımız için

bir samsun maçı hatırlıyorum hasan şaşla necati kavga etmişti korneri paslaşarak kullanıp ofsayta düştükten sonra :D

bir de ceza yayına orta yapıp topu alanın ters kanada yada gerisin geriye köşe gönderine topu atması.Bu arada dımdızlak altıpasta bekleyenlerin ofsayta düşmesi..

oh shit ,twat etc.. içermeyen bir mesaj atmışsın hayırdır?

bf4e6efe8fe79bf62cd97ffcb7dfae92.jpg

Herseye eyvallah ama Semih niye hep cezaalanina giriyor? Ne katkisi oldu kornerlerde bugune kadar?

Bu olay kabus gibiydi. Her kornerden sonra kontra yiyorduk. :D
2006-07 Sezonu Olimpiyataki Marsilya maçı ,
Arda attığı on milyonuncu korneride ön direkteki rakip oyuncuya atmıştı ve sonuncusunda da kontra ve golü yemiştik o maçıda ilk yarısını 1-0 önde kapatmamıza rağmen bu salakça gol ve Mondinin yumurtlaması neticesinde 1-2 kaybetmiştik ,,
Arda'ya o gün az sevgi yollamamıştım !

amatör liglerde oynadım 3 4 sezon benim kanatim kendilerinde kornerde girip yükselip golü yapabilecek yeteneği görmemeleri olabilir keza öylede kendine güvenen ched drogba gibi nadir gördüğümüz adamlar bekler topa göre girer yükselir vurur atar öbürleri genelde karambolden belki atarım diye girip bekliyorlar 6pasta
Mantık tam tersini söylemiyormu ,
yani kalabalıkta bir iki adım mesafeden kafa vurmaya çalışmaktansa , dışarıya açılıp Chedjou'nun yaptığını yapmak çok daha kolay değil mi ?
Hem markajı zorlaştırıyorsun , hamleli geldiğin için daha seri hızlı ve yükseğe sıçrayıp sert vurma imkanı yakalıyorsun , savunmacınında üstüne çıkabiliyorsun .

2006-07 Sezonu Olimpiyataki Marsilya maçı ,
Arda attığı on milyonuncu korneride ön direkteki rakip oyuncuya atmıştı ve sonuncusunda da kontra ve golü yemiştik o maçıda ilk yarısını 1-0 önde kapatmamıza rağmen bu salakça gol ve Mondinin yumurtlaması neticesinde 1-2 kaybetmiştik ,,
Arda'ya o gün az sevgi yollamamıştım !

Psv degil miydi?Ben de cok uzulmustum o mactan sonra

Salaklıktan başka bişey değil.Nasıl savunma yaparken ceza sahasının önüne konuşlanıp oyuncuları boş bırakıyorlarsa kornerlerde de böyle mal gibi bekliyorlar işte.ne savunma yapmayı ne korner kullanmayı biliyolar.

Geri
Üst Alt