kornerde kaleciye dönüp oyunu sete çevirmek

Kesinlikle katılıyorum biz korner kullanınca rakibin gol atma ihtimali daha yüksek oluyor

Birde ceza sahasına uzak yerden kullanılar serbest vuruşların direk auta gitmesi
Aga o nasıl ayaktır yav
Paslaşın bari 😡

katılıyorum. kornerden kontra yemesek bile rakip nefes alıyor ve zaman kaybı oluyor.

evet mantıklı

Kerem’e verip saçma salak top kaybı ile gol yememizden daha iyidir

antrenörlerin normalde bundan dolayı utanması gerekir ama takımda antrenör var mı ki.okanın yaındakiler ne yapıyor okanı geçtim.

Uzulerek belirtmek isterim ki korner organizasyonlarimiz terim doneminden de kotuye gitti. Cok cok cok kotu kullaniyoruz. Bugun kaleciye antrenman yaptirdik

duran top çalıştırıcısı kim bilen var mı? mesela guardiola'nın ekibinde önceden torrent'miş ki adam td olcak kadar proymuş bizdeki kim??

Ya Muslera topu kaptirirsa ve ya hatali pas yaparsa ?

Sorun bu degil bence sorun dogru oyuncularla kurgulamak ve bunun ustunde cok calismak.

Ilginc olan farkli hocalar ve oyuncular geliyor ama korner sorunu yerinde kaliyor neden acaba? Ekip kornerin aslinda ne kadar önemli oldugunu anlamiyor mu? Kapali takimlara karsi bu duran topdan gol atip rakipi bozma ihtimalin var kene biz onca kazandigimiz kornerleri neden ziyan ediyoruz?

Cidden antremanda duran top calisiliyormu? Yanlis hatirlamiyorsam tac icin bir yabanci hoca gelmisti faydasini gördük mü? Ekipin icinde duran top calistiracak kimse yoksa neden disardan extra biri gelmiyor?

Sanki sezon öncesi her bölge( hücüm, orta saha, defans) icin ayri hocalar gelecek denilmisti. Neden bu konuda bir hamle gerceklesmedi?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

torrentın yardımcıyı getirin geri

Duran top ve korner 3.lig seviyesinde.Bu oyuncular antrenmanda ne çalışıyorlar merak ediyorum.

bugün bunu yapsak 3 puanla ayriliyorduk mactan
yine kornerde keremle miço paslaşarak kaybetti topu, dönen top gol oldu

Bundan önce 2-0 önde 10 kişiyle sürekli uzun top atıp adamların üstümüze gelmesini bekledik
Yapmamız gereken ortayı kalabalık tutup, sakin paslaşıp mümkün mertebe topun bizde kalmasını sağlamaya çalışmaktı
Topu kaptırdığında rakip zaten gelecek yine, ne diye bu süreyi kısaltırız uzun oynayarak
Ama bunları normal oyun için konuşabiliriz
Bu maç ise resmen katledildik

beyinsiz oyunculardan kurulu bi takımız ne yazık ki. 2-3 tane vardı, onları da hocamız rejenerasyon için erken çıkarttı. hoca da kurt olmayınca bu salaklıkları defalarca yaşamak çok sürpriz olmuyor. anadolu ekipleri fenerden düzinece yedi bunlardan sezon başından beri

Geri
Üst Alt