Kornerden Gol Atamama Sorununu Nasıl Hallederiz?

Okan Bal

10 Numara!
Fifa-14-Corner-568x355.jpg

Deplasmanların galibiyet sırrı bence kornerler.Tepecikspor bile bizden daha etkili korner kullanıyordur.

Beşiktaş,Fenerbahce kornerlerde bizden %90 daha üstünler.Çok puan topladılar korner atışlarıyla.

Kullandığımız korner atışları.

Her 5 kornerden 1 gol atsaydık şuan belki puan olarak önde olurduk.Sizin formülleriniz neler?

Ortalar ön direği geçerse gol atma şansımız olur.

Ortalar ön direği geçerse gol atma şansımız olur.

Tam da ben onu yazacaktım bide ekleme yapıyım selçuk inan açmamalı sağ taraftan telles (sol ayaklı olduğu için) sol taraftan da Wesley açmalı(Sağ ayaklı olduğu için) gerçi her iki ayağınıda mükemmel kullanıyor ama ...:)

Nasıl atarız bilemiyorum ama dün bjk nın taktiğine dikkat ettim adamlar her kornerde Muslera'nın önüne birisini koyuyorlar. Koydukları adam Muslera çıkmasın diye baya bi engelleme yapıyor(gerçi atamadılar ama zorluk çıkardılar). Bizde böyle bişeye şahit olmadım henüz. Ya da ben dikkat etmedim.

Gelen giden ön direğe atıyor . Alex geldi oda. Hajroviç bu konuda usta denildi oda. Sanki yeminliyiz bu konuda

Tamam sorunumuz var da, Manisaspor falan yazıyor orda ne iş?

Ortaları arka direğe yada merkeze doğru keserek.

Takımın havasından mıdır suyundan mıdır bilmem gelen korner kullanmayı unutuyor.Telles,Hajrovic gibi yeni transferlerimiz de ön direk hastalığına yakalandı.Fatih Terim döneminde böyleydi,Mancini değiştirir dedik o da aynı.

İş taktiksel bir olaydan çıktı,beceriksizlik boyutuna doğru gidiyor.Chedjou,Burdisso,Melo,Drogba,Burak gibi isimler var kafa vurabilecek.En azından senede 5-6 gol bulmalıyız.

kornerden gol atarak şeklinde iğrenç bir cevabı var maalesef

neden ön direge atiyoruz her korneri? yani yeni gelen oyuncular bile bunu yapiyor amac ne ? mancini bunu görmüyormu? hic antremanda korner calisilmiyormu? bu devirde korner atislari cok önemli got atabilmek icin, biz golü birakalim hemen hemen her atimiz korner birde karsi takima kontra atak sagliyor.

cidden her kazandimiz korneri en iyisim direkt disariya vursunlar sonuc ayni olur

Fener denen mal takım ön direğe kesip Gökhan Gönül'ün ceza sahasına doğru kafa ile topu çevirmesi sayesinde oluşan karambolden 49376349874 gol buldu, biz bunu bile beceremiyoruz. İlginç baya.

dün bir korner atışı vardı 2.yarı telles kullandı galiba sağ kanattan.Tam göbeğe orta açtı adam bizim oyuncular 3 ü ön direğe 3 arka direğe geçmişler orta bölüm bomboştu.Tabi ki kolaylıkla savuşturdu bjk korneri.

Geri
Üst Alt