Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama süpermarketlere ürün gelme olayı niye bitsin ki .. bence onda bir Problem olmaz
ürünleri getirecek kisi bulamazlarsa veya o yönde sıkıntılar cikmaya başlarsa asil sıçislar o zaman başlar.... dün Münih halinden arkadasimla konuştum italyadan sebze gelemediginden fiyatlar yükselmeye başlamış

Daha önce bu kadar farklı bölgenin karantinaya alındığı, maçlar-okulların tatil edildiği, uçak seferlerinin vs bu düzeyde durdurulduğu bir pandemi var mıydı?

ürünleri getirecek kisi bulamazlarsa veya o yönde sıkıntılar cikmaya başlarsa asil sıçislar o zaman başlar.... dün Münih halinden arkadasimla konuştum italyadan sebze gelemediginden fiyatlar yükselmeye başlamış
Eğer bir kısım uzmanın beklentisi doğru çıkar ve nisan ortalarından sonra salgın gerilemeye başlarsa mayıs-haziran'dan itibaren çok skimsonik bir tabloyla karşı karşıya kalacağız, 2008'den çok daha beter bir global kriz beklentisi var. Yok eğer yaz aylarında etkisini yitirmezse zaten daha beter. Bindik bir alamete bakalım neler olacak.

Daha önce bu kadar farklı bölgenin karantinaya alındığı, maçlar-okulların tatil edildiği, uçak seferlerinin vs bu düzeyde durdurulduğu bir pandemi var mıydı?
Bu seviyede bir salgın ilk defa oluyor bence. Yani daha büyükleri olmuştur da son 30 yılı diyorum.

Eğer bir kısım uzmanın beklentisi doğru çıkar ve nisan ortalarından sonra salgın gerilemeye başlarsa mayıs-haziran'dan itibaren çok skimsonik bir tabloyla karşı karşıya kalacağız, 2008'den çok daha beter bir global kriz beklentisi var. Yok eğer yaz aylarında etkisini yitirmezse zaten daha beter. Bindik bir alamete bakalım neler olacak.
ortaligi ateşe atma niyetinde degilim ama bence havalarin ısınması pek etkilemeyecek virüsü zaten bu tezi savunan baya uzman var biri öyle diyo biri baska birsey diyo kimse net birsey söyleyemiyor...

Sanırım ilk bu pandemi etki ediyor. Küresel boyutta hatırlamıyorum. Ebola'da bu kadar geniş bir yelpaze yoktu.

almanyada dün mu önceki günmu vaka sayisi 500 civariydi bugun 2000 e dayandi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt