Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aylar sürer çıkması.Belçikalı araştırmacıların son açıklamaları hakkında ne düşünüyosunuz? Antikor ile yok ediyolarmış çok kısa sürede.
Öyle görünüyor, bi çözüm bulunacak ama aylar sonra senin de dediğin gibi. Bu gelişmiş teknolojiye sahipken ve tüm dünya uğraşırken ortak olup, bu kadar uzun sürmesi çok ilginç.Aylar sürer çıkması.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Aman dikkat renktas senin mi arkadas pozitif çıkmıştıhalsizlik başladı bugün bas ağrısı ve boğaz ağrısı var... ates yok şimdilik öksürük de yok...
yok allahtan değil ama nw bileyim durduk yere tedirgin oluyoruz yavAman dikkat renktas senin mi arkadas pozitif çıkmıştı
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demesi kolay bizimkilerin oturduğu Mahalleden ölenler oldu birde onlara sor uzak kalabiliyorlarmiArkadaslar her sn her seyi takip etmeyin psikolojiniz bozulur
Bugun uzak kaldim cidden daha iyi hissediyorum![]()

Turkiye'den bahsediyorum leoDemesi kolay bizimkilerin oturduğu Mahalleden ölenler oldu birde onlara sor uzak kalabiliyorlarmi
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Sırf bugün 1250 kişiye daha bulaştı 30 kişi öldü 350 kişinin durumu ağır. İtalya da 250 kişi ölmüş bugün, burdada bir kaç güne ulaşır o sayı. Buradakiler pek sallamıyor diye bu geceden itibaren devlet restorant cafe türü herşeyi kapatmaya karar verdi.Turkiye'den bahsediyorum leo
Orasi icin durum kotu biraz
Ne durumda fransa?
kıbrıstaki marketlerde tavuk namına bi şey kalmamış ya komedi bu insanlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Manzaralı hususi mezarlara talep yükselecek gibi
Toprak her zaman para