Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spor ve Gençlik Bakanlığı: "Konya ve Ankara'da yurtlar karantina sürecine uygun hale getirildi"

Umreden dönen 10 bin 330 kişi Ankara ve Konya'daki 5 yurtta karantina altına alındı.

..ben rahatım, gittim türk bakkalına, aldım 10 KG Kınamı.

Screenshot_20200315-091257.webp

Nagehan Alçı’nın yüksek ateş ve halsizlik şikayetinden hastaneye kaldırıldığı iddiaları var.

Son düzenleme:
Bunları napacaz? Umreye sırf ziyaret edilsinler, reklam olsun diye giden bir kitle var memlekette

IMG_20200315_111458.webp
IMG_20200315_111456.webp
IMG_20200315_111454.webp

Ülkemiz her türlü önlemini aldi simdiye kadar Ama insanimiz önlem alacak mi bu daha Önemli

Umre 1-3 haftalık bir gezi. Dini yükümlülük değil bildiğim kadarıyla. Ocağın başından beri konuşulan bir könu virüs. Bunu bile bile umreye gitmek şımarıklık hatta gerzeklik geliyor bana.

Fiorentinalı 19 yaşındaki Vlahovic'te semptom görülmeden koronavirüs çıkmış, en tehlikelisi de bu sanırım direk bulaştırma sebebi.

Şu an için hükümetler, spor takımları, sinema oyuncuları; medya çalışanları test yaptırabildi kolayca ama halk bu konuda çok geride.

Bu şekilde bir şey olmamıştır inşallah diyeceğim ama bilemiyorum. Gece vakti o kadar öğrenci nereye gitsin.

Gomorra aktörün ablası koronadan dolayı ölmüş, bir süre yardım etmek istememişler

Bende bununla alakalı bir şeyler paylaşmıştım. Tedavi olunup iyileşilse dahi özellikle ciğerlerde kalıcı hasar bırakabildiği yönünde. Tabii onunnda oranına bakmak lazım belki zaten sigara kullanan ve fiziki kondisyonu kötü olanlarda falan yaşanıyordur bu durum.

Bir de bizimkiler umrecilerin son partisini karantinaya almış dün gece sanırım. Şaka gibi ülke yaw yemin ederim tepki gelmese hayatta almazlardı birini bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt