Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Dünya Düzeni.

Virüs sadece korku vermek için.. Sistemi çökertecekler ..sonra istedikleri sistem gelecek..

Aşısı hazırdır ..

İnsanlığa yapılan bu saldırıyı bence tek durduracak ülke israil dir.. detaylı yazardım ama hiç o modda değilim

Yeni Dünya Düzeni.

Virüs sadece korku vermek için.. Sistemi çökertecekler ..sonra istedikleri sistem gelecek..

Aşısı hazırdır ..

İnsanlığa yapılan bu saldırıyı bence tek durduracak ülke israil dir.. detaylı yazardım ama hiç o modda değilim
O vakit israili desteklemeliyiz üstad

evet gündemimize dönelim

evden dışarı çıkmamayı deneyeceğim bir süre

iyice tırsmaya başladım

sağlık sistemi çökmek üzere

sağlık çalışanları isyan etti edecek

Yeni Dünya Düzeni.

Aşısı hazırdır ..

erk sahipleri sistemi neden çökertmek istesin son 30 yıldır neoliberal politikalarla proleteryanın üstüne beygire biner gibi bindiler. kapitalizm tarihin en ileri seviyesini yaşıyor. şuan sistem tam da istedikleri gibi zaten. tarihte görülmemiş bu kadar eşitsizlik. enformasyon teknolojileri ile istedikleri gibi at kosturuyorlar. milyarlarca insan bu teknolojilerin kendilerini özgürleştirdiğini sanarken siyasal ve ekonomik erk sahipleri hegemonyayı daha önce hiç görülmemiş seviyede arttırdı bunun meyvesini yiyorlar.

Yeni Dünya Düzeni.

Aşısı hazırdır ..

Mikrofon sende Hakan Bey.
Dinliyoruz, anlat sen..

Mac bitti artik tekrar malum konuya donebiliriz.

Ki hangisi daha cok sagliga zararli: Galatasaray mi yoksa Corona mi bilemedim simdi

Yeni Dünya Düzeni.

Aşısı hazırdır ..

New world order zaten kuruldu ve var. Bunlarin arasinda Turkiye de var, galiba bir cin ve Iran kaldi. Yakin zamanda tek devlet olacak, konspirasyon teorilere gore dunyanin 1/4 nufusunu oldurmekte istiyorlar nekadar dogrudur bilmem ama bir gercek var oda dunyaya hakim olduklari. Siyonistler hep var olmustur ve dunya duzenini onlar kuruyor.

Insanlar gun gectikce aptallasiyor, kimsede sormuyor bu hastaliklar nasil oldu ve nerden cikti. Yedigimiz ictigimiz icinde binlerce katki maddesi yuzunden bir cok insanin sinir damarlari sakinlesiyor ve beyin hucreleri yok oluyor. Insanlar robotlasirsa bugun coranada olur yarin baska birseyde olur..

Karnini doyurmak icin kapitalist sisteme kolelik yap, her gun calis ve onlarin istedigi gibi ol. Tlf, tv ve diger teknoloji urunlerle vaktini harca sonra ye ic sic ve corana virusu ne diye sormaya basla :D

Niye kilitliyorsunuz mac konusunu
Birakin isteyen istedigini soylesin

Rezillik

Tum avrupada ligler iptal
Seyirci yok neden oynaitiyorsun
Al iste oyuncularin soylediklerini

Neden cunku diger maclari ayarlamak daha kolay di mi??????

Utanç Gecesi

Baska bir izahati yok

Utanç Gecesi

Bu macin oynatilmasi

Utanç Gecesi

Daha halen siyonist miyonist diyonuz youtube ı kapatın dunyaya dönün beyler

Evet çok şükür maç bitti...gelelim gerçek korona, pardon konuya.

@Alper Altun

Başlığı "Coronavirus Nöbeti" diye değiştirebiliriz mı ?

Saygılar.

Eskişehir hastanesinden aldım bilgiye göre 5 vaka varmış. Şimdilik buna yönelik Hastane açık açık birşey söylemedi, panik olmasın diye herhalde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt