Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl olacak süreç bahsettiler mi? Alış veriş vs?

Alisveris yerleri, bankalar, eczaneler, kiyafet magazalari ve günlük yasam icin olmazsa olmaz olan yerler acik kalacakmis. Onun disinda sinemalar, müzeler, kafeler, barlar bütün spor faliyetleri ve alanlari falan tamamen kapanacakmis, yani kisacasi yasam icin gerekli olmayan sosyal aktivite seceneklerinin hepsi Pazartesi ve Sali dan itibaren iptal ediliyor.

Kütüphaneler, restoranlar ve oteller falan icin de belirli sorumluluklar olacakmis acik kalma süresi ve müsteri adeti ile ilgili falan. AVM'lere belirli sayida girisler olacakmis.

home office iğrenç bir şey ya

insanın ruhu daralır

ama gezgin çalışmak mümkünse o ayrı

BREAKING — Turkey closes bars, nightclubs, dancing bars and similar venues beginning on Monday 10am — Interior Ministry

Eyalet bakanliginin yaptigi aciklamadan sonra ben önümüzdeki günlerde burada daha fazla alisveris yapilacagini düsünüyorum. Yarin simdiye kadar saldirdigindan daha fazla saldirir her yere.

En iyisi erkenden yola koyunup stoklari biraz daha siklastirmak.

Corona hayatimi yuksek ates ve kuru oksuruk disinda pek etkilemedi su ana kadar

Nefes alma guclugunu cok yasamadim

Alisveris yerleri, bankalar, eczaneler, kiyafet magazalari ve günlük yasam icin olmazsa olmaz olan yerler acik kalacakmis. Onun disinda sinemalar, müzeler, kafeler, barlar bütün spor faliyetleri ve alanlari falan tamamen kapanacakmis, yani kisacasi yasam icin gerekli olmayan sosyal aktivite seceneklerinin hepsi Pazartesi ve Sali dan itibaren iptal ediliyor.

Kütüphaneler, restoranlar ve oteller falan icin de belirli sorumluluklar olacakmis acik kalma süresi ve müsteri adeti ile ilgili falan. AVM'lere belirli sayida girisler olacakmis.

Kıyafet mağazaları olmazsa olmaz mı?

Benim ruhum büro da darılıyor...
Mecburen tanidmadin kişiler ile bir yerde yakın yakın otur...ara sıra Patron yanından geçsin...vs vs

Home-Office = 5* Hotel

Kendi ofisin olucak kendi çalışanların olucak o zaman neyse ama başkasından yanında ofis , büro pek çekilmez çekilse de nereye kadar.

#SONDAKİKA [İçişleri Bakanlığından koronavirüs genelgesi] Eğlence merkezleri yarın saat 10.00 itibariyle faaliyetlerini durduracak.
Alisveris merkezlerini kapatip toplu tasimalara sinirlama getirilmeli, sirketler uzaktan calismasi icin tesvik edilmeli

Sokaga cikma yasagina yonelik kolaylastirici onlemler alinmali kisacasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt