Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.576
- 48.045
- 4.933
bu bağlaçsız muhteşem türkçe için bakana teşekkürlerimizi sunuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 çevreden 7 avrupa 3 amerikadan yeni vaka hepsi diyorlar.
Hollandada olan herşey belçikadada varDünya batmadan önce, ben de Hollanda'ya gidip belli şeyler almak isterdim... hani bütün gün evdesin...napacan...
Valla bilmiyorum paranoyak etti iyice, geçen yemeğe çağırdı bizimkiler ne yapacağımı şaşırdım sokak kapısının kulbuna dokunmamak için saçma sapan hareketler falan yaptım bir kaç hafta önce bizde kesin vardır da tanı konmamıştır diyorduk hiç böyle triplere girmiyorduk resmi olarak açıklanınca götü başı dağıttık.Saka bi yana ne bok yiyecez yav kendim icin degilde es dost buyukler icin endise ediyorum
Orası neresiburda marketler ve eczaneler haric heryer kapandi evde mahsur kaldik
Gwyneth Paltrow varmış kadroda, vakit bulabilirsem izlerim belki eyvBeyler açın CONTAGION isimli filmi izleyin izlemediyseniz. Psikolojiniz biraz daha bozulsun
Orası neresi
Beyler açın CONTAGION isimli filmi izleyin izlemediyseniz. Psikolojiniz biraz daha bozulsun
Fabrikada çalışanlar da evden çalışmalıHome - Office den daha güzeli yoktur. Büyük şans.
Bakan olmasa bu aciklamayi yapana 10 yasindan kucuktur derdim