Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplamda mi 12 oldu yoksa bilinenler +12 mi oldu simdi.

Son dakika haberi... FED faiz oranını sıfıra indirdi. 700 milyar USD'lık parasal genişlemeye başladı. 500 Milyar USD'lık kısmı Hazine, 200 Milyar USD'lık kısmı Morgage Tahvili olmak üzere toplamda 700 milyar USD parasal genişleme yapacak

Dünya batmadan önce, ben de Hollanda'ya gidip belli şeyler almak isterdim... hani bütün gün evdesin...napacan...
Hollandada olan herşey belçikadada var🤐

Iş yerinde gawatın teki hasta hasta geziyordu neymiş hayat bunları düşünmek için cok kısaymış. Ölursem ölürüm diyo.

Mola'da yanıma gelip birde sigara içiyor teallam sabr ver

burda marketler ve eczaneler haric heryer kapandi evde mahsur kaldik

Saka bi yana ne bok yiyecez yav kendim icin degilde es dost buyukler icin endise ediyorum
Valla bilmiyorum paranoyak etti iyice, geçen yemeğe çağırdı bizimkiler ne yapacağımı şaşırdım sokak kapısının kulbuna dokunmamak için saçma sapan hareketler falan yaptım bir kaç hafta önce bizde kesin vardır da tanı konmamıştır diyorduk hiç böyle triplere girmiyorduk resmi olarak açıklanınca götü başı dağıttık. :ROFLMAO:

Beyler açın CONTAGION isimli filmi izleyin izlemediyseniz. Psikolojiniz biraz daha bozulsun

3 gündür paranoyadan elimdeki sistemi bitiremedim hasta etti bizi hasta kafa hastası olduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt