- 18 Temmuz 2009
- 81.764
- 238.756
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öksürünce içerdekiler hızlı adımlarla terketti dükkanı.Dışardan bana bakıyorlar bu niye içerde hala diye.1 anda bende şüpheli konuma geldim.Hayır yahu virüs mutasyona uğruyor, bu da beklenen bir şey zaten.Japonya'da 1 kadın 2. kez virüse yakalanmış.
Şimdi sıçtık. Demek bağışıklık kazanamıyoruz.
Gayet kaliteli simulasyonlar, insanlar izlese de bilinçlense biraz.agar.io oyunu gibi olmuş.
Tipik grip işte. Tekrarlayacak belli ki. Ta ki aşısını yapana kadar.Japonya'da 1 kadın 2. kez virüse yakalanmış.
Şimdi sıçtık. Demek bağışıklık kazanamıyoruz.
Gayet kaliteli simulasyonlar, insanlar izlese de bilinçlense biraz.
Durdurmak imkansız, zamana yaymak lazım ve yayılım hızının azalması lazım.Aynen öyle. Yasal olarak yaptırım olmadığı sürece asla durdurulamayacak bu virüs.
Bunu ben yazmış olsam ne almancılığım kalmıştı ne başka bir şey. IP ban talebiyle disiplin kuruluna sevk edilirdim.Çomarları sadece yasal yaptırımlarla kontrol altına alabilirsiniz. Başka türlü asla kontrol altına alamazsınız. Para cezası, gerekirse hapis cezası!
Çok mantıklı bir bakış açısı.Sahi haşmetli padişahımiz nerede ? Bütün ülkelerin başkanları halklarinin yaninda
Bunu ben yazmış olsam ne almancılığım kalmıştı ne başka bir şey. IP ban talebiyle disiplin kuruluna sevk edilirdim.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam Roma'da ne yapacaksın? Şart mı; virüsün merkezi orası. Ne kadar önemli olabilir oraya gidişin?