Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çomarları sadece yasal yaptırımlarla kontrol altına alabilirsiniz. Başka türlü asla kontrol altına alamazsınız. Para cezası, gerekirse hapis cezası!

Ulan dışarı çıktım demin millet birbirine korkudan 10 metre uzak yürüyor sokaklarda.Telekomda tarifeye girmek için dükkana girdim arkamdada şansıma balgamlı dayı geldi. :asd: Öksürünce içerdekiler hızlı adımlarla terketti dükkanı.Dışardan bana bakıyorlar bu niye içerde hala diye.1 anda bende şüpheli konuma geldim.:D.

Japonya'da 1 kadın 2. kez virüse yakalanmış.

Şimdi sıçtık. Demek bağışıklık kazanamıyoruz.

Sahi haşmetli padişahımiz nerede ? Bütün ülkelerin başkanları halklarinin yaninda

holdingten biraz önce mail geldi. şirkette imkanı olanların home ofis çalışmalarını ve 50 yaş üstüne zorunlu izin kullandırma kararı aldıklarını belirtti.

şuanda hamileler , 50 yaş üstü izin alıp apart topar eve gitti. şirketimizdeki çalışan sayısı +350 civarı

Bunu ben yazmış olsam ne almancılığım kalmıştı ne başka bir şey. IP ban talebiyle disiplin kuruluna sevk edilirdim.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çomarlığın dini, dili, ırkı, milliyeti, siyasi düşüncesi olmaz. Çomar her yerde çomardır Muratçığım. İtalyan çomarlar İtalya'nın anasını ağlattı. Örnek alınıp Türk çomarları kontrol altına almak gerekir. İşin şakası yok!

Konya’da koronavirüs şüphesiyle karantinaya alındıktan sonra hastaneden kaçan 3 kişi, polis tarafından yakalandı #coranatürkiye

lan sizi harbi vururum

Herşey ateş pahası olmuş marketlerde bu virüs sıkıntısını ranta çevirenlerin başına gelsin corana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt