Cenk Ekim
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.349
- 6.243
- 1.823
Geçmiş olsun reyzSağol knk faranjit gibi dedi ama yine de tahlil ve serum yaptılar bakalım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun reyzSağol knk faranjit gibi dedi ama yine de tahlil ve serum yaptılar bakalım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allahtan korona gibi %3 ölüm oranlı virüs çıkmış. Buradan daha beterleri de çıkabilirdi
Antikorlarimizi costuralim o vakid
Az mı çok muKomplo teorilerine pek inanmam. Hatta güler geçerim ama Çin Halk Cumhuriyetinin verdiği rakamların doğru olduğunu düşünmüyorum.
Sonunda dogru bir aciklama gelecek sanirimDiyanet işleri Corona'ya karşı yeni önlemler için açıklama yapacakmış. Evet DİYANET!
bana bir fm hediye edip hayır duamı alsan bu halde olmazdın

Bence az veriyorlar. Maalesef böyle Proleterya Diktatörlüklerinde verilen rakamların her zaman doğru olmadığını bilen birisiyim. Bence az rakam verildi. Muhtemelen daha fazladır.Az mı çok mu
Adam uyku uyumuyor dünya kasıp kavruluyor kelimeye mi takıldınbu bağlaçsız muhteşem türkçe için bakana teşekkürlerimizi sunuyorum.
Cuma Namazlarını iptal edecekler. Evde kılma konusunda Fetva vermişlerdi.Diyanet işleri Corona'ya karşı yeni önlemler için açıklama yapacakmış. Evet DİYANET!
Ölenlerin hepsi şehit olacak gibiDiyanet işleri Corona'ya karşı yeni önlemler için açıklama yapacakmış. Evet DİYANET!
Diyanet işleri Corona'ya karşı yeni önlemler için açıklama yapacakmış. Evet DİYANET!
Sağlık bakanımız süreci çok iyi yönetiyor yaw test sonucu yoksa pozitif vaka da yok demektir helal olsun bakanımıza
Vay arkadaş ya kimbilir kaç kişi var böyle.