Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.129
- 20.027
- 3.313
Corona sana çalışıyor HAHaftaya cuma sinavim vardi, hic calismamistim. Iptal oldu Allahtan![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Corona sana çalışıyor HAHaftaya cuma sinavim vardi, hic calismamistim. Iptal oldu Allahtan![]()
Whatsapp grubunda gördüm aşı bekliyorlar baya baya.USA,
Var. Ama kullanmıyorum.Arifciğim, senin evde taharet musluğu var mı?
Var. Ama kullanmıyorum.
1. Sıc
2. Tuvalet kağıdı
3. Islak mendil
3. Tekrar kurutmak için Tuvalet Kağıdı
4. Finish
Elimle götümü ellemek istemiyorum nedense.Kısacası götü boklu geziyorsun yani. @Keramettin TANRIVERDİ
Annem bir firma da çalışıyor...o firma hastane ve eczanelere ilaç dağıtıyor... Dün dedi, onlar da bile maska kalmadı..desinfekte maddeleri vs..
kendimize bela okumaktan kaçınalımCuma günü dolar bozdum kendime göre hatrı sayılır bir miktardı, dünkü fed kararından sonra hafif sevinmiştim. Allah benim belamı versin, illaki bozacaktım ama çarşambaya kadar vaktim vardı.
Elimle götümü ellemek istemiyorum nedense.
Bazen duşa giriyorum, WC sonrası... Ama Taharet olayına alışamadım, yoksa Islak silmek çok önemli.
Annem bir firma da çalışıyor...o firma hastane ve eczanelere ilaç dağıtıyor... Dün dedi, onlar da bile maska kalmadı..desinfekte maddeleri vs..
Sana ne lan götümden!!!Elinle poponu ellemeyeceksin zaten. Yıkadıktan sonra tuvalet kağıdıyla kurulayacaksın. Ulan kaç yaşında adama tahareti öğretiyoruz şurada.
Kendine yuklenmeni istemem ama baya kotu olmus agabeyCuma günü dolar bozdum kendime göre hatrı sayılır bir miktardı, dünkü fed kararından sonra hafif sevinmiştim. Allah benim belamı versin, illaki bozacaktım ama çarşambaya kadar vaktim vardı.
6.28'den bozdum tadım yok ama çok da üzülmedim, zaten ortalık karışık salla diye kendimi avutuyorum.Kendine yuklenmeni istemem ama baya kotu olmus agabey
Dübürün kurur yara olur dikkat etVar. Ama kullanmıyorum.
1. Sıc
2. Tuvalet kağıdı
3. Islak mendil
3. Tekrar kurutmak için Tuvalet Kağıdı
4. Finish
Kac gundur insanlara bunu aciklamaya calisiyorum ama "ama hastaneye bedava gidiyoruz devlet guvencesi var" diyorlar.İlgisini çeken varsa okusun derli toplu sade bir yazı güzel grafikler var.
![]()
Hangi ülkede kişi başına kaç doktor ve hastane yatağı düşüyor?
Hükümetler, koronavirüs salgınının daha da yayılmasının önüne geçmeye çalışırken sağlık kurumları da virüs bulaşan kişilerin tedavisine yoğunlaşmış durumda. Peki, dünyada hangi ülkede kişi başına kaç hastane yatağı düşüyor?tr.euronews.com
Takip etmedim Dollari... Sen bozdurdun, sonra noldu ? Yükselişe mu geçti ?Cuma günü dolar bozdum kendime göre hatrı sayılır bir miktardı, dünkü fed kararından sonra hafif sevinmiştim. Allah benim belamı versin, illaki bozacaktım ama çarşambaya kadar vaktim vardı.
Bebe Cremi iyi gelir mi ?Dübürün kurur yara olur dikkat et