Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Almanya sinirlari kapatiyor.

İngilizcem yok.. Ama aranızda araştırmayı seven ingilizce bilen biri varsa .. İngiltere de aşı adı altında veya bi tedavi adı altında bi sağlık olayları olmuş mu biraz araştırabilir..

Bu işin bam teli İngiltere bence

İngilizcem yok.. Ama aranızda araştırmayı seven ingilizce bilen biri varsa .. İngiltere de aşı adı altında veya bi tedavi adı altında bi sağlık olayları olmuş mu biraz araştırabilir..

Bu işin bam teli İngiltere bence

konuyun yakasindan dusunuz

Gelişmiş ülkelerin hamleleri geç yapması ya da eksik yapması bana aşı var ama biraz temizlik istiyoruz havası veriyor.

D7AD19AF-F151-4952-AED5-28F916192802.webp

Sokağa çıkma yasağı gelir mi Türkiyede sizce? Yoksa olup olabilecek maks tedbir bu mudur?

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelir de bu şekilde sakınarak bu süreç bitmez.

Daha kötüsü Avrupa normale dönmeye başladığında biz eğer sakınmayı başarabilirsek yine bulaşma riski doğacaktır yani ya virüs kendiliğinden mutasyona uğrayıp yok olacak SARS gibi ya da bağışıklık kazanılarak bu beladan kurtulacağız.

Dolayısıyla 1 Nisan, 15 Nisan, 1 Mayıs benim için kritik tarihler.

Korona pozitif tedavisi tam olarak nedir ? Yukarıdaki videoyu çeken arkadaş öyle ağır nefes darlığı çekiyor gibi gözükmüyor, hastanelerde nefes darlığı aşamasına kadar bir şey yapılmıyor denmişti de ondan soruyorum.

Gelir de bu şekilde sakınarak bu süreç bitmez.

Daha kötüsü Avrupa normale dönmeye başladığında biz eğer sakınmayı başarabilirsek yine bulaşma riski doğacaktır yani ya virüs kendiliğinden mutasyona uğrayıp yok olacak SARS gibi ya da bağışıklık kazanılarak bu beladan kurtulacağız.

Dolayısıyla 1 Nisan, 15 Nisan, 1 Mayıs benim için kritik tarihler.
O tarihlerin önemi nedir ?

bu herif
hep detone oluyor kardeşim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt