Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bizim ülkemizde maskeyle yürüyen insana şöyle bir bakarlar biliyorum ama hem kendi iyiliğiniz hem de diğer insanların iyiliği için dışarı çıkacaksanız maske ile çıkın. Ön yargıya yer vermeyelim ve nasılsa bir şey olmaz demeyelim lütfen .

Bana abartı geliyor..hiç yok demiyorum yaşanan vakalar bilinçli olarak abartılıyor diyorum..

Merkel in ülkenin %80 ine bulaşacak yarısı ölecek demesi..İngiltere başbakanının sevdiklerinizle vedalaşın demesi..en son trump un Tanrım abd ye yardım et demesi bence bi oyun..

Amacım polemik yaratmak veya sığ bi tartışmak değil...

İlerleyen zamanlarda ab nin emekli nüfusundan nasış kurtulduğunu.

Abd nin nasıl piyasaya karşılıksız 2 trilyon dolar sürdüğünü

Rusya ve çin ekonomilerinin nasıl bitirldiğini yazacak..

6 ay sonra virüs ten ölmezsek burdayız hepimiz
Tanrim hakan saygiliya yardim et!

23:59'da gelecek açıklama herhal

cnntürkte canan hoca var resmen beyni sulanmış saçma salak ilk okul bebesinin bildiği bilgileri veriyor.

Aha yine şeker un yemicen diyo

60AA642A-4BAB-4C93-A8C3-3A7CFFBD63E7.webp

Sayın adminlerden bir ricam var
Foruma girdiğimiz zaman ''virüse karşı alınacak önlemler'' şeklinde bakanlığın paylaştığı resimler ana sayfaya eklenebilir mi herkesin göreceği biçimde ?
Herkese ulaşması bakımından.

Açıp iki kitap okusanız distopya ile ilgili oynanan bu tiyatroyu çok rahat görürsünüz..

Ama okuma yok araştırma yok kulaktan duyma bilgilerle koyun sürüsü gibi olaylara kanıyorsunuz..

Açın Alev Alatlı okuyun.. rüya kitabını.. kabus kitabını.. 1984 romanını okuyun.. Oktay Sinanoğlu nu okuyun.. ( en azından bilindik olanlar )

Burda koyun gibi herşeye kanmayan araştıran aslında bu gibi tiyatroları bekleyenlere selam olsun..

İnsanların genel sorunu okumamak araştırmamak .. aranızdan en azından bazılarının kanmamasını beklerdim..

Hadi şimdi okumadan araştırmadan saydırın linç edin.. kafatasçılık yapın.. ama yazdıklarınızı 6 ay sonra yüzünüze yüzünüze vuracam
Al bunu oku biraz:

Açıp iki kitap okusanız distopya ile ilgili oynanan bu tiyatroyu çok rahat görürsünüz..

Ama okuma yok araştırma yok kulaktan duyma bilgilerle koyun sürüsü gibi olaylara kanıyorsunuz..

Açın Alev Alatlı okuyun.. rüya kitabını.. kabus kitabını.. 1984 romanını okuyun.. Oktay Sinanoğlu nu okuyun.. ( en azından bilindik olanlar )

Burda koyun gibi herşeye kanmayan araştıran aslında bu gibi tiyatroları bekleyenlere selam olsun..

İnsanların genel sorunu okumamak araştırmamak .. aranızdan en azından bazılarının kanmamasını beklerdim..

Hadi şimdi okumadan araştırmadan saydırın linç edin.. kafatasçılık yapın.. ama yazdıklarınızı 6 ay sonra yüzünüze yüzünüze vuracam
Yahu bir sen mi kitap okuyorsun sadece dünyada ? Ne ilginç adamlar var yahu bu memlekette. 1984'ü falan yazmış bir de , kimsenin haberinin olmadığı! bir roman. Keşke virüs upgrade geçirip beli bir zeka seviyesinin altındaki herkesi öldürse.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Lan hala olayı millet abartıyor, dıj güjlerin oyunu filan diyen var. Allah akıl fikir versin. 2 tane kitap okuyan kendini prof. sanıyor anasını satayım.

Spartak Moskova'nın eski doktoru Hongsheng Liu: "Her yıl gripten, soğuk algınlığından o kadar insan ölüyor ama kimse konuşmuyor! Çin'de memleketimde 60 kişi hastalandı ama koronavirüsten kimse ölmedi, hepsi iyileşti. Koronavirüs tedavi edilebilir, çok endişelenmeyin"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt