Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki biz bu hastalığı farkında olmadan geçirmiş olabilir miyiz? Mesela ben Kasım 2015'ten beri yatağa düşecek kadar hasta olmadım. Grip, nezle gibi hastalıkları hep hafif atlatarak geçirmiş biriyim ama bu sene, Şubat ayının başlarında 3-4 gün boyunca yataktan çıkamadım. Kuru öksürük, baş ağrısı, halsizlik. 5. gün ayaklandım.
evet olabilirsin bağışıklık sistemin güçlü ise grip gibi geçiyormuş,rugani hiç tınlamamış mesela burnu bile akmamış yani öyle diyorlar gerçi sporcu olmasının etkiside var tabi

Peki biz bu hastalığı farkında olmadan geçirmiş olabilir miyiz? Mesela ben Kasım 2015'ten beri yatağa düşecek kadar hasta olmadım. Grip, nezle gibi hastalıkları hep hafif atlatarak geçirmiş biriyim ama bu sene, Şubat ayının başlarında 3-4 gün boyunca yataktan çıkamadım. Kuru öksürük, baş ağrısı, halsizlik. 5. gün ayaklandım.
1-1.5 ay öncesinde umreden gelen biri vardı annem ve babam ziyaret etmişti çok şükür daha bi sıkıntı olmadı :D

Beni korkutan birsey var, simdi virus saglikli insanlari oldurmuyor ama ayni zamanda tekrar yakalanabiliyoruz. Bu durumda saglikli insan ayni hastaliga 2 3 defa yakalanirsa ne olur? Bir noktadan sonra vucut savasmayi birakirsa?

8a6822b1cbcb064efa09cf835539df80.jpg

Beni korkutan birsey var, simdi virus saglikli insanlari oldurmuyor ama ayni zamanda tekrar yakalanabiliyoruz. Bu durumda saglikli insan ayni hastaliga 2 3 defa yakalanirsa ne olur? Bir noktadan sonra vucut savasmayi birakirsa?
Spor yap bol bol yuruyus ve duzenli uyku

Ulan feghouli rize macinda yine bizi kanser edecek,oynatmasa hoca yav :( en tehlikeli virus feghouli keli şu an

İtalyanin kendi içi de yaptığıni avrupadan biz yapıyoruz gelmeyin lan gelmeyin ortalık bok içinde zaten gelmeyin

neyse ben koma diye rus bir bilimkurgu filmi buldum ona takılacağım iyi diyorlar sizlere iyi geceler şimdilik sağlıkla kalın

Ben de outlanderi izleyip kurabiye ve sutumu icecegim🤗 iyi geceler babyler,virussuz geceler

Bu biyoloji, bağışıklık vs çok karışık bir konu hakikaten. Tamam eyvallah sağolsunlar, insanlığa katkıları büyük onlar sayesinde yol alacağız falan ama yani biliminsanlarının da bir bok bildiği yok açıkçası. İnsanoğlunun elindeki bilgi gerçekten çok sınırlı.

son dönemde sıklıkla duyar olduğum "bilim insanı"nı sen de kullanır olmuşsun üstat : ) hafızam beni yanıltmıyor ise eskiden bilim adamı deniyordu , üçüncü dalga feminizmin türkiye çıkışlarından biri herhalde..

Sizi endişeye sevk etmek istemem ama hafta sonuna doğru yani yeni test yapilan hastaneler eklenince vahim tabloyla karşılaşma ihtimalimiz var bunu düşündükçe aklımın yarısını kaybediyorum.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dikkatli ve tetikte olun hayatimizdan vereceğimiz bir ay belki de bir ömür olarak geri dönecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt