Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda'da son durum: son 24 saatte testleri pozitif cikan 292 kisi daha eklendi, testleri pozitif cikan toplam sayi 1705, 43 hayatini kaybeden, hayatini kaybedenlerin en genci 63 yasinda, en yaslisi ise 94 yasinda.

Madem herkes eve kapandı, şu belgesel serisine de mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim. 2 bölüm seyrettim, influenza yani grip ve diğer salgınlarla mücadele eden insanlara yakından tanımamızı sağlıyor.

Nihat Özdemir: "Şu anda alınmış kararda bir değişiklik yok. Nisan ayı sonuna kadar maçlar seyircisiz devam edecek."

Nihati takmaya gerek yok nihata soranmi var sanki devlet karar alırsa ertelensin diye ertelenir anında ,oyunculardan birine bulasmasini bekliyorlar erteleme için

saatlerdir guluyorum abi gercek olabilir mi?

89995196_3862989727051969_4160360018761220096_o.webp

Nihat Özdemir: "Şu anda alınmış kararda bir değişiklik yok. Nisan ayı sonuna kadar maçlar seyircisiz devam edecek."
Cafeler publar kahvehaneler vs maç izlenebilecek her yer kapalı. İnsanlar nasıl izleyecek acaba merak ettim ki bir de işin bir maç için tonlarca para döken işletme boyutu var.

Şerefsiz bunlar ya sırf Fatih hocayla inatlaşmak uğruna ertelemiyorlar. İnşallah sana ve servete bılaşır inşallah.

Cafeler publar kahvehaneler vs maç izlenebilecek her yer kapalı. İnsanlar nasıl izleyecek acaba merak ettim ki bir de işin bir maç için tonlarca para döken işletme boyutu var.
Bunların amacı farklı bunlar firavun. Esnafa yazık vallahi. Adamlar yıllık 15 milyar para ödüyor. Bu sene %40-%50 esnaf iflas eder kapatır

Yarın cumhurbaşkanı konuşacak, oradan iptal olur bu karar bence. Olmasa bile haftaya maçlar iptal olur muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt