Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam yarim saattir elimi kemiriyor boyle bir sey görmedim.oyun oynuyor aklı sıra gaga taşı koy kafese onu didiklesin
10 dk'dır gülüom yaw![]()
Valla almanyada iş yerinde SAP Programı kullanıyoz oda cöktüİnternette yavaşlama var sanki biraz kötü haberler mi geliyor yoksa
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Saldır kanaryam diyince saldırıyor mu renktaş? Denedin mi?Tam yarim saattir elimi kemiriyor boyle bir sey görmedim.Ekli dosyayı görüntüle 74846Ekli dosyayı görüntüle 74847
Almanya sansür mü uyguluyor ustadValla almanyada iş yerinde SAP Programı kullanıyoz oda cöktü
karantinada tek kalmamak icin kus mu aldınTam yarim saattir elimi kemiriyor boyle bir sey görmedim.Ekli dosyayı görüntüle 74846Ekli dosyayı görüntüle 74847
Yok sanmamda bi sorun var şu an masada bilgisayar bana ben bilgisayara bakıyomAlmanya sansür mü uyguluyor ustad
Kuşa korona bulaştırma lebrondasTam yarim saattir elimi kemiriyor boyle bir sey görmedim.Ekli dosyayı görüntüle 74846Ekli dosyayı görüntüle 74847
biraz erken olmus admırmSon Dakika:
Hollanda, artık EU dışı ülke vatandaşlarına girişi kapattı.
erkeğin hası yalnız yaşı var galiba birazTam yarim saattir elimi kemiriyor boyle bir sey görmedim.Ekli dosyayı görüntüle 74846Ekli dosyayı görüntüle 74847