Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiçbir ülke birbirine yardım da edemiyor işin kötüsü.
Bunu ben de düşündüm renktaş. Sınırların kapatılması falan filan olması gereken tabi de ülkelerin herbirinin kendi kaderiyle baş başa kalması, kimsenin kimseye yardım edememesi, tavsiye de bile bulunamaması falan teknoloji iletişim sözüm ona pik yaptı dediğimiz bir çağda çok ilginç geliyor bana.

Bunu ben de düşündüm renktaş. Sınırların kapatılması falan filan olması gereken tabi de ülkelerin herbirinin kendi kaderiyle baş başa kalması, kimsenin kimseye yardım edememesi, tavsiye de bile bulunamaması falan teknoloji iletişim sözüm ona pik yaptı dediğimiz bir çağda çok ilginç geliyor bana.

Çin daha yeni İtalya'ya sağlıkçı indirdi yav. Ayrıca birkaç farklı tedavi yöntemiyle hastalığın erken evrede kolayca atlatılabildiğini duyurdular. Çin Ankara Başkonsolosluğu bile paylaşıyor bunu. Aşı için de her bir yerde uğraşılıyor. Olay pandemik olduğu için sınırlar kapatılsa da hiç olmadığı kadar yoğun bir uğraş var dünyada. Bu olay Afrika'da filan başlayıp endemik kalsa esas o zaman oranın insanının hali haraptı. Gerçi onlar öyle yaşıyorlar ki, adamların zaten hergünü Corona. Allah bütün dünyanın yardımcısı olsun.

Italyada okuduguma göre tek kesin semptomlar oldugu an insanlara corona testi yapiyorlarmis. Belki ondan olabilirmi bu yüksek ölüm rakamlari?

Doğruluğu nedir bilmiyorum lakin ekşi'de böyle bir video paylaşmışlar;

Gerçek olmamasını ümit ediyorum.

Italyan Doktor gecen acikladi ya. Solunum cihazlari yetersiz ve oncelik genclerde dedi.

ETaLUjTWoAE-cAl

Sonuna kadar haklı olsa bile Muslera ya kesin ceza yı çakarlar yakında, pusu da bekliyor herifler zaten böyle şeyler için.

sent via GSC
Muslera'ya ceza vereceklerse bunlardan ötürü net sezonu kapatır hatta seneye de sarkar. Dün ve bugün paylaşım yaptı maç sonunda da geçirdi bunlara.

Muslera hakli olsa da sosyal medyada bu konu hakkinda cok fazla paylasim yapiyor kulubun icindekiler uyarmali, bunu sosyal medya uzerinden cozemezsin, sadece gorusunu paylasirsin ama TFF bunu takmaz bile. Kulupler birligi ve TFF gorusmesiyle cozulur anca.

Muslera en az 10 maç ceza alır. Yahu aklım almıyor. Tüm Dünya risk görüp ligleri ertelemiş iken hala inatla neyin oynatmaya çalışma çabasıdır anlamadım.

Muslera'ya ceza vereceklerse bunlardan ötürü net sezonu kapatır hatta seneye de sarkar. Dün ve bugün paylaşım yaptı maç sonunda da geçirdi bunlara.
Rakamlar daha da artarsa ki artacak bir çok yabancı oyuncu ülkeden ayrılmaya başlar. Zaten istedikleri buydu, gerçekleşmiş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt