- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Vasfi geldi,saklambac oynuyoruz.sobelersem citir tavuk topu verecek.bize gelHayattan soğumama ve hiçbir şeyden keyif almamamı sağlayanların gelmişinizi,geçmişinizi silkeyim.Bu ne kötü bir durumdur lan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasfi geldi,saklambac oynuyoruz.sobelersem citir tavuk topu verecek.bize gelHayattan soğumama ve hiçbir şeyden keyif almamamı sağlayanların gelmişinizi,geçmişinizi silkeyim.Bu ne kötü bir durumdur lan?
Vasfi geldi,saklambac oynuyoruz.sobelersem citir tavuk topu verecek.bize gel
Hahahahahahahahaha. Ben 184 aranınca hemen yetkililer ilgileniyor, 15-20 dakika içinde özel elbiseli ekip geliyor falan diye hayal ediyordum o neymiş la öyle gece gece kahkaha attım gözümden yaş geldi yav.
Ilaclar bulundu haberlere gore
üstat, türkiye'de adamin havasini böyle 2 dakikada indirirlerHahahahahahahahaha. Ben 184 aranınca hemen yetkililer ilgileniyor, 15-20 dakika içinde özel elbiseli ekip geliyor falan diye hayal ediyordum o neymiş la öyle gece gece kahkaha attım gözümden yaş geldi yav.
kendi kendini davet etti
Kopek gifi paylasta neselenek birazkendi kendini davet ettiEkli dosyayı görüntüle 74993
Sen home office mi çalışıyorsun ?Kopek gifi paylasta neselenek biraz
Evet ptesiden beriSen home office mi çalışıyorsun ?
home office flütçü oluyo muSen home office mi çalışıyorsun ?

Kesimhanem var ama kesimlere ara verdikhome office flütçü oluyo mu
skype dan falan heralde öyleyse
Aşı deneme aşamasında deniyor.
Yine haberlere göre, 200.000 vaka da 8.000 ölüm, 80.000 iyileşme.
Şu ana kadar vakaya göre ölüm oranı %4, iyileşme %40.
Virüs çok tehlikeli bir virüs, buna rağmen doğru önlem ve tedbir özellikle bağışıklığı kötü olan ve yaşı ileri olan insanların çok dikkat etmesi gerekir.
Umarım en kısa sürede dünya bu illetten kurtulur.
ewt yani bir zahmetKesimhanem var ama kesimlere ara verdik
Kesimhanem var ama kesimlere ara verdik
Sarper nerde ya
Dmden konusuyoz keyfi tikirindaSarper nerde ya
kesimhane diyince akliniza baska bisey gelmesin, bildigin pezevenklik yapip izmirin bornovasinda fink atiyorKesimhanem var ama kesimlere ara verdik