Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım Aytaç Yalman dün vefat etti sanırım, dünkü rakamlara niye dahil değildi?

Dünkü basın toplantısı kırılma noktası olarak belgesellerde gösterilecek gibi duruyor.

Sabah akşam korona yav daha önce böyle bir şey olmamıştı hiç. Televizyon, radyo, forum, twitter, dünya gündemi vs. Hani ülkeyle alakalı sorunlar oluyordu da en kötü basar giderim yurt dışına diyorduk şimdi o opsiyon da yok. Hatta imkansız şu şartlarda. Sokağa çıkma yasağı başladığında İstanbul'da olmak yerine köye gidebilirim ciddi ciddi kurmaya başladım kafamda.

Evet de daha yeni korona teşhisi konulduğu açıklandı. Dün de bir programda bahsetmişlerdi.

Corona'dan öldüğü daha kesin değil, başhekim bile kanaatimiz coronaya daha yakın demiş. Bu saatten sonra rahmetliyi mezarından çıkartıp test mi yapacaklar bilmiyorum, gerçi normal zatürre operasyonu diye ameliyata giren sağlık personeli varsa illa ki onların da bir veya birkaçında çıkabilir. Zaten test az yapıldığı için sağlık personellerinin de bazılarının virüsü kaptığı söyleniyordu. Gerçi emekli orgeneralin apar topar defnedilmesi bile kimsenin masum olmadığının göstergesi. İşleri iyice içinden çıkılmaz hale sürüklüyoruz, yakında meclise sıçrarsa o zaman İran gibi g.t korkusuyla camileri de kapatırlar, ülkeyi de. Zaten olsun diye her çabayı gösterdiler, bilhassa şu son 3 haftada.

Nasıl yok yav dün 475 kişi öldü. Bir kaç saate açıklarlar yine.
Akşam üzeri +500 ölüm açıklanır
Nasıl yok dün 500’e yAkın ölüm bildirildi. 5000e yakında yeni vaka. Genellikle akşam açıklıyorlar yeni sayıları
Daha günün yarisi ancak gecti bence biraz daha beklemekte fayda var. Maalesef aksama dogru sayilar gelir..
valal bir siteden güncel takip ediyorum ben o sitenin yalancısıyım.

Evet de daha yeni korona teşhisi konulduğu açıklandı. Dün de bir programda bahsetmişlerdi.
Allah rahmet eylesin. Üzücü bir durum ama epey yaşlıydı bildiğim Aytaç Yalman paşa ki 20 sene önce Kara Kuvvetleri komutanı ise 85 falan vardır.

adama askeri tören ve cenaze namazı kılınmamasından belliydi kim böyle kaç durum tane var :unsure:

valal bir siteden güncel takip ediyorum ben o sitenin yalancısıyım.

evet burada yeni vaka/ölüm sayisi yok ama bu sadece resmi aciklama yapilmadigindan öyledir, bu site resmi rakamlari bildiriyor

evet burada yeni vaka/ölüm sayisi yok ama bu sadece resmi aciklama yapilmadigindan öyledir, bu site resmi rakamlari bildiriyor
aynen kardeşim ama genelde bu saatlerde yeni vakaları ekliyorlardı birde akşam bakarız sizin dediğiniz gibi olma olasılığı yüksek.

#SONDAKİKA

Abdürrahim Albayrak Corona Virüsü nedeniyle karantina altında.

@SuleymanRodop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt