- 18 Temmuz 2009
- 81.735
- 238.689
- 5.093
Benim anlamadığım Aytaç Yalman dün vefat etti sanırım, dünkü rakamlara niye dahil değildi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akşam üzeri +500 ölüm açıklanıritalyada yeni vaka yada yeni bir ölüm yok çok ilginç onlarda alınan önlemler işe yaramış gibi görünyor.
Benim anlamadığım Aytaç Yalman dün vefat etti sanırım, dünkü rakamlara niye dahil değildi?
Zatürre'den vefat etmiş.Benim anlamadığım Aytaç Yalman dün vefat etti sanırım, dünkü rakamlara niye dahil değildi?
italyada yeni vaka yada yeni bir ölüm yok çok ilginç onlarda alınan önlemler işe yaramış gibi görünyor.
Evet de daha yeni korona teşhisi konulduğu açıklandı. Dün de bir programda bahsetmişlerdi.Zatürre'den vefat etmiş.
Allah rahmet eylesin bugüne bağlanacaktır. Mevcut ölümlerde daha önce ölenlerdir muhtemelen.Benim anlamadığım Aytaç Yalman dün vefat etti sanırım, dünkü rakamlara niye dahil değildi?
italyada yeni vaka yada yeni bir ölüm yok çok ilginç onlarda alınan önlemler işe yaramış gibi görünyor.
Evet de daha yeni korona teşhisi konulduğu açıklandı. Dün de bir programda bahsetmişlerdi.
Nasıl yok yav dün 475 kişi öldü. Bir kaç saate açıklarlar yine.
Akşam üzeri +500 ölüm açıklanır
Nasıl yok dün 500’e yAkın ölüm bildirildi. 5000e yakında yeni vaka. Genellikle akşam açıklıyorlar yeni sayıları
valal bir siteden güncel takip ediyorum ben o sitenin yalancısıyım.Daha günün yarisi ancak gecti bence biraz daha beklemekte fayda var. Maalesef aksama dogru sayilar gelir..
Allah rahmet eylesin. Üzücü bir durum ama epey yaşlıydı bildiğim Aytaç Yalman paşa ki 20 sene önce Kara Kuvvetleri komutanı ise 85 falan vardır.Evet de daha yeni korona teşhisi konulduğu açıklandı. Dün de bir programda bahsetmişlerdi.
valal bir siteden güncel takip ediyorum ben o sitenin yalancısıyım.
aynen kardeşim ama genelde bu saatlerde yeni vakaları ekliyorlardı birde akşam bakarız sizin dediğiniz gibi olma olasılığı yüksek.![]()
COVID Live Update: 141,869,265 Cases and 3,029,647 Deaths from the Coronavirus - Worldometer
Live statistics and coronavirus news tracking the number of confirmed cases, recovered patients, tests, and death toll due to the COVID-19 coronavirus from Wuhan, China. Coronavirus counter with new cases, deaths, and number of tests per 1 Million population. Historical data and info. Daily...www.worldometers.info
evet burada yeni vaka/ölüm sayisi yok ama bu sadece resmi aciklama yapilmadigindan öyledir, bu site resmi rakamlari bildiriyor