Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belliydi. Alpay Azap çok değerli bir bilim insanı; ailesini tanıyorum. Bu adam böyle dediyse ciddiye almaktan başka elimizden bir şey gelmez. Siyasi baskı nedeniyle silmiştir. Allah kahretsin!

Malesef dün videosu çekilen doktora da zorla özür diletilmiş.

Ben inanılmaz kaygılıyım. Psikolojik olarak bitmek üzereyim. Bütün gün ellerimi sabunluyorum. Dezenfektan ile dolaşıyorum. Rahat insan gördüm mü tahammül edemiyorum. Yanlış yorumlamış olabilirim yazdıklarını; dediğim gibi panik olduğum İçin sağlıklı yorumlayamadım :/
Saçmalama oğlum sakin ol. Nasıl kaçmış fırsat için dövünmenin anlamı yoksa, olabilecek kötü ihtimal içinde endişelenmenin anlamı yok.

Sakin ol yakalan ya da yakalanma Yayılmaması için elinden geleni yap, mevzu bundan ibaret.

Ben inanılmaz kaygılıyım. Psikolojik olarak bitmek üzereyim. Bütün gün ellerimi sabunluyorum. Dezenfektan ile dolaşıyorum. Rahat insan gördüm mü tahammül edemiyorum. Yanlış yorumlamış olabilirim yazdıklarını; dediğim gibi panik olduğum İçin sağlıklı yorumlayamadım :/
Benim babamda koah tıpkı seninki gibi, aynı evde yaşamıyorum ama yeğenimi getirip götürüyorum temas etmeme gibi bir lüksüm yok. Anlayabiliyorum durumunu ama yapacak bir şey yok. Şu şekilde düşünebilirsin, ister istemez sanki her yerde korona var diye düşünüyor insan dolayısıyla dokunduğu ettiği her şeyde sanki korona virüsü vardı da bulaştı diye kuşkuya düşüyor sonra da acaba iyi temizledim mi kaygısı başlıyor. Şöyle düşün, çevremizde %99 korona yok aslında biz sadece önlem alıyoruz, bu bilgi kompülsiyon'u yok etmez (zaten etmesin şu aralar) ama bir nebze obsesyonu azaltabilir.

:S psikolojik olarak virüs sizi yenmıs gibi gorunuyor

Saçmalama oğlum sakin ol. Nasıl kaçmış fırsat için dövünmenin anlamı yoksa, olabilecek kötü ihtimal içinde endişelenmenin anlamı yok.

Sakin ol yakalan ya da yakalanma Yayılmaması için elinden geleni yap, mevzu bundan ibaret.

Doğru diyorsun ama umursamayan insanları gördükçe umudum bitiyor. Hala işe gidip geliyoruz. kapı önünde soyunup banyoya giriyorum yanlarında pek durmuyorum ama evde ortak alanlarımız var.

Ispanya italya olma yolunda hizla ilerliyor

JJ | MP

Alper, bu Hollanda lı siyasetçiler neden hep fit ve 20 li yaşlarda ki ofis çalışanları gibi giyiniyor.

Saçlarda enteresan oluyor
Herifler ozel hayatlarinda hep aktifler yani spor, yuruyus vs gibi seylerle zaman harciyorlar. Isten eve evden ise, sonra evde yatmiyorlar. Kulturleri farkli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt