- 20 Haziran 2011
- 60.767
- 69.016
- 4.758
Keyfin nasi hain herifÇin virüsü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keyfin nasi hain herifÇin virüsü.
allah belanı verir umarımÇin virüsü.
Gerçekten neyi beklediklerini bilmiyorum. Dün haberturkde programa katilan bilim insanlarinin hepsi, spiker hatta nagehan alçı bile kararın yanlış oldugunu, sokaga cikma yasaginin bir an once gelmesi gerektigini soyledi.Bu insanlara bu yönetim![]()
bugün çin virüsü diyenler
barbar türk diyenlere de en sert tepkiyi koyuyorlar!
yanar döner olmayın
Cehalet sonumuz olacak.Gerçekten neyi beklediklerini bilmiyorum. Dün haberturkde programa katilan bilim insanlarinin hepsi, spiker hatta nagehan alçı bile kararın yanlış oldugunu, sokaga cikma yasaginin bir an once gelmesi gerektigini soyledi.
Bizimki bekliyor herhalde iyice yayılsın, sonra kapatalım evlere.
Gerizekalı oldukları içinBizimkiler neden her bu tarz gönderinin altına bayrak spamliyor anlamadım.
bugün çin virüsü diyenler
barbar türk diyenlere de en sert tepkiyi koyuyorlar!
yanar döner olmayın
Gerçekten neyi beklediklerini bilmiyorum. Dün haberturkde programa katilan bilim insanlarinin hepsi, spiker hatta nagehan alçı bile kararın yanlış oldugunu, sokaga cikma yasaginin bir an once gelmesi gerektigini soyledi.
Bizimki bekliyor herhalde iyice yayılsın, sonra kapatalım evlere.
yanlış konu
Bu virüs yüzünden hepimiz ölsek ve sen Dünya'da tek başına kalsan ne yapardın Ünsüllah?yanlış konu
asardım kendimiBu virüs yüzünden hepimiz ölsek ve sen Dünya'da tek başına kalsan ne yapardın Ünsüllah?
Bu virüs yüzünden hepimiz ölsek ve Dünya'da tek sen ve serkan kalsa ne yapardın Ünsüllah?